myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tjolahopp på dig torsdag

Publicerad 2014-02-27 07:09:38 i Allmänt,

Harrejisses det är redan torsdag och det känns ju kalasbra. Idag så kommer det mer påskpryttlar till butiken och min kära kollega kommer nog att få jobba tills hon spyr hahaha. Skämt åsido så är hon miljoners eoner före mig när det gäller planering och uppställning. Jag planerar oxå men är inte lika systematiskt är mer av en visionär.
Ett utryck som sades igår tyckte jag definierade henne rätt.- Struktur är min vän...
Håller med fullständigt men mitt problem är ju att följa strukturen hahahaha
Ibland så känner jag mig som en inredare, mina kollegor bygger och hänger och grejar och sen sveper jag in och piffar hahaha. Sådär som inredarna på tv gör, trycker till lite kuddar och ställer dit ngn tjusig vas hahahaha
 
Idag var dödsannonsen för min farbror i tidningen och jag vill gå på hans begravning. Jag har haft sjuttielva farbröder och 458 kusiner och han var verkligen min favoritfarbror. Egentligen var det han och en faster som jag bryr mig om, resten kvittar om jag utrycker mig grovt. Jag är ingen fan av begravningar då stämningen får mig att gråta oceaner. Har varit på begravningar där jag i princip inte känt personen men gråtit för att andra gråter och är ledsen. Mina tårkanaler är oerhört känsliga. Detsamma gäller på tv om ngt berör mig.
Det har hänt att jag blir så arg så jag gråter istället. Men numer är det sällan, tycker jag grät mer förr. Mest för att jag undviker situationerna.
Men ibland så är det skönt att få gråta och släppa fram känslor oavsett vad och vilka. Tror att det är bättre än att hålla det inom sig och tror att det lättar tyngden och känslan man har om man får gråta lite.
Är ju en känslomänniska och tårarna kan stiga av att få en kram. För ett tag sen så sov ju en av prinsarna över och vid ett tillfälle så kom den lille och krama mig och hade sina små mysljud och sa jag tycker om dig... och då började tårarna stiga kan jag säga....Hade han sagt då :får jag ett kilo godis så hade jag köpt ett flak.
Nä nu skall denna tant ge sig iväg ut i världen igen, men först en balja kaffe och lite gos med kisse. Som i detta nu stirrar på mig och känner sig antagligen ruskigt försummad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela