myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon

Publicerad 2014-01-03 07:22:03 i Allmänt,

Är på ett betydligt bättre humör idag. Det blev sent igår och kom inte i säng förrän ett nytt dygn hade inletts. Men det var så trevligt att få rå om ungdomarna. Vi åt och fikade och bara surrade om allt möjligt och Mange berättade en del roliga historier och sjöng limerickar och andra roliga små visor.
Jag hann en hel del i alla fall igår i packrummet. Nu är det en massa kastabort grejer kvar och lite mer sortering i lådorna. Men jag anser mig ha gjort det mesta och värsta. Det är skönt att få det lite "lättare" därinne.
Idag så stänger jag och det kanske blir mackmat idag dvs två grillade med mos och....en morotspåse hahhaa
Antagligen hyr vi en film oxå då det brukar vara urtråkigt på tv på fredagar.
Har hela helgen planerad med en massa grejer men vi får se hur det blir med det då en av tjejerna sa sig misstänka sjukdom.
En bra sak till var ju att mamma hade svårt att somna, hon lånade ju en ljudbok av mig och den hade hon somnat bra till och sovit gott hela natten. Skall höra om det var en repris natten som varit.Hoppas det för man behöver ju sin sömn och periodvis i livet, kan det vara lite knöligt med den saken.
Idag blir det att damsuga bort konstsnön i skyltfönstren och tömma det sista på julsaker.Jag ser redan fram våren och nya varor. Skall titta på budget i helgen och försöka räkna ut den.
Men just nu så blir det en kopp kaffe till och sen hopp iväg till jobbet.
Från det ena till det andra. Vi har nu äntligen tagit tummen ur och satt tv på väggen. Det blev väldigt bra tycker jag och nu längtar jag efter att ta bort julen och piffa och fixa. Tänker även börja med ett tavelprojekt i helgen om tid finns. Hoppas och håller tummarna att det inte blir jobb....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela