myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Idioter och andra mugglare

Publicerad 2014-01-17 06:57:23 i Allmänt,

Såg på tv igår att de höll på att nysta upp en pedofilhärva, som var av internationell karaktär. Det fanns just nu två svenskar med bland de misstänkta. Det fanns bla "beställda" våldtäkter på barn med på deras lista. De intervjuade en utredare som var väldigt fåordig och som sa att det är ju inte så bra att gå ut med det här då vi är i utredning. Men vad gör de ?jo full fart fram med bilder och info. Det inebär att skurkarna hinner sopa igen spåren och flera går fria och kan fortsätta med sina vidrigheter på andra sajter.
Vi hade återigen en dag med lite kunder och det var lugnt över hela staden. Folk har nog januariblues i plånboken, skulle jag tro. Men vi var i alla fall duktiga och grejade och hade oss.
Min lediga helg är nu och den är fullspäckad med planer hahaha som vanligt. Ikväll så stänger jag men mina planer är att röja lite i hemmet och fixa lite papper. Imorgon  är det loppis och frosta av frysen och middag för dotterns sambo, ja även dottern  och lillan och lilans gudfar som är på besök i staden, Han är kock! så vad ska jag bjuda på? Hemstampe moset och egengjord korv? Nja...det blir nog något annat,,,,,lutar åt rotsaker och kyckling. Det är ju så gott och det blev vi ju själv bjudna på i söndags. Det är dessutom en sköt sig självmat i ugn, så man kan göra annat under tiden. Efterätt bör ju bli tårta då det är födelsedag vi firar. Söndag så blir det jobb på butiken och målning och ett besök hos mor och bokföring, det är ju dax för den årliga avrapporteringen till Fora. Då skall all lönerapportering räknas och lämnas in för sociala avgifter, pension och sådant. Kul? nääää men ett måste och tack gode gud bara en gång per år.
Ja hej och hå, full fart med andra ord. Men att vakna upp på lördagsmorgonen och dricka kaffe och läsa tidning med kisse i lugn och ro det är så mysigt. Han sitter oftast bredvid tidningen...eller på den för att bli gosad med. Jag styr bort och han borrar in sig ännu mer. Det kan vara irriternade men ännu mer mysigt så då gör vi det.
Men det finns planer på att om det inte kommer leverans på måndag så tar jag ledigt för jobb hemma, istället och då blir det en trevligare helg. hmmmm låter intressant......eller på tisdag eller.....så inte hahhaa
Det löser sig sa han som sket i vasken.....ett mycket bra utryck för övrigt. Nu skall jag förflytta mig till våtutrymmet för borstning av tänder. Sen skall dessa små ben föras fram och tillbaka så att det uppstår en rörelse som kallas för gång...mot bussen med andra ord.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela