myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jag är tillbaka....eller??!!!

Publicerad 2014-01-02 07:59:21 i Allmänt,

Är tillbaka efter några underbara dygn i stugan och ett trevlig nyårsfirande. Resultat avslappnad men pigg? icke det utan bara tröttare. Hela kroppen gör ont och jag är less och lite gnölig. Men så blir jag när jag har varit i stugan, kroppen tar stöten när knoppen stannar av. Mår underbart däruppe och vi ville inte hem. hade önskat att vi hade varit ledig några dygn till. Är på jobbet nu och har sopat och börjat rensa ut i packrummet dit jag lägger allt och då menar jag allt. Halvtrasigt, heltrasigt, kan vara bra att ha, skall slänga, vet inte vad det är,borde vara kastat, demos, papper, kartonger, trasiga pennor, reklamationer.....ser ni bilden framför er. gångra det med 3,14 och ni har den totala bilden. Jag bara tokledsnade och gick ner och koka kaffe en stund och här sitter jag nu.
 
Brukar tycka om att sortera och greja men enda känslan som dyker upp är bränn ner skiten......
Inte så bra, för det kan ju va bra att ha......
Som ni märker så är jag inte på det bästa humöret.....men i grunden så mår jag bättre hur tokigt det än låter. Jag kommer nog att ta ledigt några dagar här och där och jobba hemma med planering av vår och sommar och lite strategi. Vill ha det mesta klart då jag vet att annars maler det och maler i skallen.
Det är så märkligt och går inte att förklara. När jag slappnar av i stugan så blir skallen helt tom, helt allvarligt.
 
När det händer så sprider sig all spänning ut i kroppen och värken kommer. Ut genom porerna far stressen och jag orkar inte sitta rakt i ryggen utan hänger som ett säck. Men jag vet att det går över och att det är en rening.
Jag svettas som en gris och skulle vilja duscha just nu. Känner mig inte så fräsch hahaha. Men jag skall ju inte vara ute med kunder idag utan bara rensa så det kommer nog inte att störa hahahaha
Till middag kommer sonen och hans tillkommande vilket blir super trevligt och vi skall väl äta och surra lite grann. Blir nog en sen kväll antar jag, men det är ju sällan jag får rå om dem, så det är det värt. Nä nu har jag gnäll klart och skall dra upp ärmarna och sätta igång igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela