myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag ....morgon

Publicerad 2014-01-11 07:36:39 i Allmänt,

Blev en sen kväll och kl hade slagit 1, innan jag gick och la mig. Vi såg sex avsnitt av Sons of Anarchy igår. Det är så himla bra och man fäster sig vid de där knasbollarna, fastän de är egentligen helt knasiga och har en hel del moraliska och värderingsfel. Ingen "snökanon" har då varit här på Röbäck....Det sas ju kunna falla 1 meter snö under det senaste dygnet men det är inte alls så mkt snö, men kallt. Fy hunnan vad det är kallt, det smyger ini ryggraden och skelettdelarna skallrar som kastanjetter.
Jag har dessutom bestämt mig för att måla och tapeta lillhallen...jajmensan. Men är inte säker än på vilken av mina favvotapeter det kommer att bli.....den som är självklart mig, med fåglar och fjärilar eller? den med restema typ pass, väskor och symboler. Den är så fin på sitt sätt och färgerna fascinerar mig. Det kommer bara att bli ngn våd och inte hela hallen. Hahaahha nu låter det om om vår hall är stor men det kan jag intyga att den är mindre än minst men fullt tillräcklig.
Min yngsta och hennes familj har ju köpt en lägenhet som visserligen är större men i princip liknar denna i planlösning. Det som är märkligt är att de liknar inte varandra ändå. skulle faktiskt tro att det beror på köket. Mitt kök är mer tradionellt på ngt vis, inte lika nytänkande, med öppet mot rummet och belysning osv. Men jag trivs ändå med mitt kök.
Vi hoppas kunna träffa småprinsarna ngt i helgen då det känns lämge sedan sist. Som vanligt har vi ju hundra saker för oss men prinsarna ligger på priolista.....
Har ont i min mun idag oxå. Igår så var det ingen kul dag, men jag höll mig sysselsatt hela tiden och då "glöms" värken bort. Men det är nog borta på en dag eller två till så det kan jag nog överleva.
Idag så blir det jobb och sen en sväng på rusta. Eller så blir det imorgon? Vi får väl se. Ussch så det känns gruvigt att gå ut i kylan,brrrr.. vill inte, kan inte, måste inte....jo måste och kan, men vill inte......Har inte hämtat in VK då jag vägrar att gå ut i den här kylan. Min kropp har inte vant sig med både kallt och blåst.
Nu ska jag ju inte iväg på jobbet än på ngn timme så förhoppningsvis så har blåsten avtagit.
Nä nu skall jag dricka lite mer kaffe och spola mina händer under varmvatten en stund.....så jag får lite värme i dem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela