myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Man ska aldrig ta ut en seger i förskott..hahaha

Publicerad 2014-01-23 06:48:20 i Allmänt,

Som sagt...jag trodde jag skulle göra löner och krypa upp i soffan och läsa en dockskåpstidning. Behöver jag nämna att det är en högtidsstund? Efter det så hade jag räknat ut att Kardashians skulle börja på tv och det tycker jag om att se. Så knasiga och tokiga, men ändå väldigt vanliga på ngt vis. Återkommer om det.....
 
Vi hade just ätit och diskat bort och jag hade slagit på datorn och förberett mig...då ringer mor. Hon har fått en maskin som skall hjälpa henne från andningsuppehåll under natten. Nu hade hon inte en susning om hur den fungerade och hur man startade och installerar den? - Kunde vi komma? var frågan...
Så då for vi dit.....
Blev inga löner gjorda och blev ingen tidning men Kardashians blev det. Steg upp tidigt i morse och gjorde lönerna istället, så jag börjar bli lite trött nu hahahaha Ingen uthållighet alls..
Maken skulle hämta dottern på jobbet och for vid 20.45 och när han kom hem sov jag sittandes i soffan.
Vaknade och hasade i säng.....måste ha somnat precis när Kardashians slutade.
 
Men nu måste jag berätta lite om gårdagens avsnitt. De hade läst att genom att dricka mkt ananasjuice så fick det underlivet att lukta gott? Eftersom de där systrarna i princip tävlar om allt så skulle det oxå tävlas om.....De drack litervis kan jag berätta. Tydligen fungerade det och en vinnare korades. De är så knasiga, men ändå roliga och naturliga på ngt vis. De är helt omedveten om att de blir filmade, antagligen för de i princip vuxit upp med att ha en kamera riktad mot sig hela tiden.
Kan konstatera att jag ibland saknar att ha en nära syster och lika ofta känner att jisses anåda så skönt att vara "själv". De tävlar med och mot varandra hela tiden och paktar ihop sig. Men samtidigt så är de nära varandra och akta den som ger sig på ngn av systrarna. Då har de skitit i det blå skåpet och gör inte om det misstaget igen.
Ha en bra dag, därute i kalla mörkret. Själv ska jag dicka kaffe och läsa tidningen nu...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela