myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag och jag är på bra humör

Publicerad 2014-01-08 07:03:54 i Allmänt,

Jag är på bra humör då jag hunnit med en hel del som skulle göras och på torsdag tänker jag göra klart en hel del till. Skulle vilja ha söndagen ledig till målning av hallen. Det blir bara enkelt ljusgrått och anledningen är att tapeternua som sitter uppe nu är inte i min färg. Det ser oxå ut som målat men är ljusbruna/beige ..hmmm ...pigg färg.... Ljusgrå är väl inte heller ngn hit i färgexplosion, men jag tror att den syns mindre om ni förstår vad jag menar.
Såg så fina tapeter igår och jag kunde ha tapetserat om hela lägenheten, men vi är ju inte riktigt överens kära maken och jag om den saken. Jag vill gärna byta varje år och han vart tionde. Men numera är jag inte så mkt på, då vi ändå inte är hemma så mycket att jag bryr mig så jättemycket.
Gillar att inreda och piffa och jag gillar kläder och mode. Men numera har det lugnat ner sig till nästan obefintlighet. Har inte tid och ork till piffning och min kropp är ju inte gjord enligt modebranschen, Det märkliga är att jag är inte ledsen över det och det är en väldigt skön känsla och jag önskar att den hade kommit för minst tio år sedan.
 
Just nu skulle jag behövt en täckrullare??!!! finns det ngn sån? Alltså en som rullar på en täcket under natten. Skalman skulle kanske kunnat bygga en sådan åt mig. När jag går och lägger mig är det så varmt att jag behöver bara ett påslakan (vi har inget element på och ofta fönstret på glänt, och maken fryser) men oftast vaknar jag tidigt på morgonen pga att jag fryser och har jag väl vaknat så går jag upp. Hade tänkt att ställa klockan så att jag vaknar vid tretiden och kan ta på mig täcket...men det var inte så populärt hos maken som då skulle väckas och som i sin tur var orolig att han inte kunde somna om. Ja vilka problem vi har hahahaha
 
Föresten så kan jag tipsa er om att jag har fantastiska svärsöner :) Den ena säljer hemlarm så att folk kan sova och bo tryggt och den andra tillhör kraftsamlingen (jajamensan det stod så i VK) han bygger nämligen skidspår för det där sportgrejset som skall vara i stan. Så behöver ni ett larm eller en kraftansamling så vet ni vem ni skall ringa...och det är inte till Ghostbusters.
Vill ni ha dagens meningslösa vetande...jag kanske skulle göra en sådan kategori? Nåja så här är det att kalendern 2014 är identisk med den från 1947 alltså veckodagar och datum. Ni kan oxå få en lite bonus....om ni försöker kväva en rapning och låter luften gå ut via näsan?? så kommer det att svida om du druckit ngt med kolsyra. Ja det där sista var så värdelöst så att jag har inte en aning vad man skulle behöva den kunskapen till....om man inte heter McGyver han skulle kanske knnat bygga en bomb av den svidande luften....Godmorgon
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela