myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag hahahaha och jag är på bra humör tralalalala

Publicerad 2014-01-19 10:30:30 i Allmänt,

Somnade tidigt igår, trött tröttare tröttast. Men det var så skönt att somna på soffan och hasa iväg sig till sängen, Gillar det skarpt :)
Gårdagen var trevlig och jag läste bloggar och gjorde nytta och gjorde kuligt och det var en bra dag. Jag tog ju fel på dag på loppisen och for dit idag istället. Var där när de öppnade och jag måste säga att loppis var det inte...utan en sopis eller en skräpis. 4 bord med skit helt enkelt. Ett med tyger??? dvs gamla dukar som man inte ens skulle vilja ha i en alpstuga. Ett med barnkläder, men de var trasiga? noppiga och så urtvättade att det skulle duga till trasor. en med porslin och lampstommar, udda och ovärt. Sen ett litet ett med "leksaker" och böcker. Böckerna var ok, men köpte inga ändå. Leksakerna var bara....konstiga och okompletta.
Tycker inte det är värt att annonsera för så lite och så skräpiga grejer, men så kan det vara ibland.
Idag så ägnar maken åt sporten och jag åt lite av det ena och andra. Frosta av frysen och städa ur kylen och sånt som är så himla skönt att få gjort. Skall få in ett litet besök till mor oxå. En rätt skön dag räknar jag med.Vi får väl se när jag avslutar dagen, vad som hamnade på dagens agenda. Tycker om känslan av att avsluta och lägga undan. Men vem gör inte det?
Skulle behövt plantera om lite blommor oxå, men det brukar bli så himla skräpigt när man gör det och det känner jag inte för. Är inte så bra på att göra det tillräckligt ofta. De lär ju behöva planteras om en gång per år och gärna den här årstiden. Men det är sällan jag gör det. Jag brukar ta dem lite när jag känner för det.
Men just nu känner jag för frukost så vi börjar väl med det....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela