myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon

Publicerad 2014-07-26 07:39:40 i Allmänt,

Igår var det sen kväll eller natt egentligen innan vi kom i säng. Jag skulle dra ut vigselprogrammets framsida. Det är en a4 som viks på mitten och som vi sen kommer att ha vigselinfo i. Hursomhelst så var det "gjort" i ett program som skrev ut i fotokvalite....det innebär att man får lägga in ett och ett papper och att det tar flera minuter innan det är klart.....höll på i 7 timmar.......suck. Nu är det slut på bläck i skrivaren och det måste inköpas innan nästa utskriftsjobb. Då skall festprogrammen göras plus mängda av papper som skall vara med typ visor, info, meny osv.
 
Mycket kan inte dras ut förrän just innan, då det alltid uppstår ändringar ända in i det sista. Nu skall det fixas spetsmönster med hjälv av en stans och sen en lite grön remsa på baksidan så att de "lyser" genom spetsen...hänger ni med?
Nu skall My fixa festprogrammet,för jag är inte så bra på ramar och inställningar och sådant så att texten hamnar rätt på papperet. Det programmet viks från a4 men efter långsidan. Sen så skall all text anpassas för att passa det formatet.  Jag skallta kort så får ni se allt tjoller jag sysslat med hahaah. Alla som ngn gång gjort liknande vet vilken tid det tar. Men syftet och resultatet är gott.
Har betalat mer räkningar idag.....precis som alla andra så tycker jag att räkningar suger hahhaah. Skulle hellre shoppa för pengarna.....fast nu var det där ju butikens räkningar. Men då kunde det väl bli bonus och aktieutdelning???? Nu skall jag kasta mig ini duschen för man känner sig som kladdig och eländig när det är värmebölja. Kram tills vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela