myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ljuvliga måndag

Publicerad 2014-07-07 07:13:18 i Allmänt,

Jajamensan...tänka sig att man kan säga så om en vanlig sketen måndag? Lite spelar det roll att jag inte har ngt måste göra på min agenda idag. Jag satt och jobbade i 4timmar igår kväll och idag så kan jag ägna mig åt det som jag vill göra. Skall iväg och fixa naglarna, göra klart bröllopskortet, fixa och trixa enkomihåg lista inför vad vi måste ha med oss ner till Uppsala. Det är länge dit men nu är det ju sommar och veckorna går fort och vill inte riskera att glömma ngt viktigt. Brödpensel??? måste packas då det ska penslas olja under marsipanen som skall täcka tårtorna, ja typ sådana saker.
Det skulle ju vara lite tråkigt att glömma kvar hemma ngt viktigt typ buffekortshållare eller vigselprogrammen???? kännsju lite bökigt att köra hem och hämta hahaaha
I lördags var vi ju till Häggströms och där köpte jag en ny klänning. Hade ju egentligen köpt en annan,men den kändes inte100, utan mer som 92% av perfekt. men nu hittade jag en ärtgrön skapelse som jag blev så fin i. Dyr som stryk...men fin blev jag. Tur att jag inte hann köpa beiga skor som det var tänkt till den andra klänningen....Har inte tänkt köpa gröna skor till denna utan kanske mörkt gråa. Det finns nämligen antiksilverknappar på den så det skulle nog bli bra.
Vi hyrde film igårkväll med Stallone och Arnold Schwarzenegger, så skönt att få en film som man vet vad man  får. Så häftigt att dessa "Gubbar" levererar en fartfylld action. Tror den hette escape och den var helt okey om man gillar dessa två och lite action.
Måste städa lite innan det bär iväg till stugan, inte för att det är skitigt utan för att jag har spridit ut papper över hela lägenheten. Jag är suverän på att stöka ner, nu pratar vi världklass!!!! men jag är bra på att städa oxå så det är nog 1-1 i det sammanhanget.
I afton skall jag och My ut till Holmsund en sväng och sen imorgon bär det iväg till stugan...bara jag och Kissegubben. Så härligt och underbart att peta navelludd några dagar. Att vara däruppe är som plåster på ett sår. Jag blir så avslappnad att det blir närmast ett komatillstånd hahaha. Tror att det beror på vattnet...ja inte ur kranen även om det är kallt och gott. Nä jag tänker på sjön,som glittrar och blänker och jag tycker att vatten skänker lugn för mig i alla fall. Gillar nog hav lite bättre bara för att hav luktar så gott. Men jag gillar verkligen vår vackra sjö. Kan sitta och titta ut över vattnet hur länge som helst och det är lika fint i hällregn.
Måste oxå betala lite vinster på tradera. Man kan göra fynd på sommaren på tradera då det inte är lika många som bjuder. Men å andra sidan är det mycket mindre grejer som läggs ut. Jag brukar lägga ett helt gäng bud och sen ser jag vad jag vunnit. Man kan lätt skena iväg och bjuda i iver om man är inne och kikar på budgivningen.....åtminstone jag blir toktjurig och vill verkligen vinna. Nu blir det att slänga sig in i duschen och ge mig iväg till nagelfix.
Detta är ju inte mina skrynkliga händer som ni ser haahah
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela