myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Stackars lille man....

Publicerad 2014-07-08 07:08:52 i Allmänt,

Min kära make funderade på att skära av sig armen igår.....det tyckte han skulle vara en bra anledning till att slippa gå till jobbet och istället följa med till stugan. Idag så var känslan ännu värre och han ville inte gå till jobbet....Jag påminda han om att så var det för mig förrut när jag var kvar och jobbade och han fick fara till stugan. Jag har mycket tid att ta igen....skratt. jag tackar gudarna för varje dag och min butikschef hahaah, som jag är ledig.hahahaha.
Dock har jag lovat att skura en av altanerna i stugan så bara lat skall jag inte vara. Nästa vecka kommer flera av barnen och vi får fullt hus. Sa till My igår att både jag och maken var så glad över att barnen tyckte om oss och att vi var helt okey att umgås med så att de vill komma till oss. Hon tog snabbt ner mig på jorden och sa...tror du inte det är stugan vi vill till....skratt
Vi har då fixat rum till alla och det är ju skönt. Vi har ju tillgång till flera sovplatser så alla rymms. Nu skall vi bara hoppas att vädret håller i sig så att småprinsarna får bada mycket. Maken påstod surt att denna vecka skulle tydligen vara bästa veckan...- Då jag jobbar...la han till lite surt
Nu skall jag bege mig iväg alldeles snart, tänkte mig förmiddagskaffe på bron och kanske ett wienerbröd....
Åh vad jag gillar mitt liv, just nu. fast i ärlighetens namn kommer jag sakna min vresiga underbara sura make. Vi är ju faktiskt väldigt förtjusta i varann och trivs tillsammans.
Men just nu så är jag bara så tacksam att jag mår bra och alla våra ungar mår bra och att jag nu far till stugan....tjolahopp på er.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela