myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdagmorgon 06.43

Publicerad 2014-07-01 07:14:55 i Allmänt,

Jaha då skriver vi snart juli...!! inte klokt hur fort det går. Men jag gör mitt allra bästa och försöker njuta av att det åtminstone är snöfritt hahaha nä allvarligt talat, det bekommer mig inte så där jättemycket att det inte är tokvarmt. Jag njuter av att se grönskan och alla färger och det räcker för mig. Slutade tidigt igår och jag tror att jag fått ordning på hur jag skall bokföra. Ett litet samtal med revisorn blev det dock, för att kolla upp att jag tänkte rätt runt tillgodokvitton. Fixade lite mat åt kära maken och han kom hem ovanligt fort igår,,,när han slutade .. hahaha oftast drar det ut på tiden och han är sällan hemma då han slutar. Han tyckte att vi skulle fara och titta på ringar och den iden var jag direkt på. Det är så otroligt sällan vi är på stan och då blir det extra trevligt. Vi hittade nya vigselringar, som vi båda tyckte om. Egentligen har jag ju en, men maken ville att vi skulle ha samma och då 2 stenar är borta på min så samtyckte jag till den iden. Han ville först ha en platt och modern och jag en rund, så då enades vi om en halvrund hahaah. Vill bara ha en enkel utan stenar, jag tar ju aldrig av mig min ring och ska infattade stenar hålla ett helt liv så då krävs det att man tar av sig dom när man gör ngt som kan skada dem.
 
Köpte även lite halsband haahaha det var 70% rea på bijouterier, kul för mig som gillar allt som glimmar. Efter det så for vi hem och jag fortsatte en liten stund med mitt och sen så började vi se en ny serie: White coller
handlar om en bedragare som egentligen sitter i fängelse men har fått fotboja för att hjälpa FBI att hitta andra bedragare. Kan kanske vara bra, vi har bara sett lite grann än så några avsnitt till så får vi se.
 
Läste i VK att det blir ett bra svampår. det kanske betyder att jagäntligen kan få syn på svamp, om man inte räknar med flugsvampen som växer runt stugan. Men då seglar det snabbt upp två problem....för det första krävs det att ngn gått runt och satt små lappar vid svampen så jag ser dem och kan se skillnad på giftig och ok. Murklor kan jag, men vet inte om det finns giftiga som ser ut som murklor? Men det största hindret i min svampkarriär lär vara att man kanske måste ut i skogen????shit...jag visste att det var ngt som kunde gå snett i denna svampletning. Jag vill verkligen inte gå ut i skogen...det finns slagbjörnar , ormar ,rovfåglar och ett eller annat monster,,,jamen hallå???... yeti... har ni hört talas om han? inte gooogla så får ni se.Jag sätter in en bild från google, om jag hittar.. Kan ge mig attsicken på att en eller två monster hittar mig i alla fall. Nä jag fortsätter nog min svampplockning på ICA.
Jag är ingen naturmänniska, fast egentligen är jag ju det. Älskar doften av skog och synen av den, men är livrädd att befinna mig så långt in i den att jag inte ser vägen. Öppna vidder är mer min grej,då kan jag se när slagbjörnarna kommer och jag får en ärlig chans att springa och jag gissar att det finns inte en löparrekord jag inte skulle slå. Men nu slutar vi surra för denna gång. Ha en bra dag allihopa och håll er från den livsfarliga svampskogen.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela