myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag.....sköna juni ?

Publicerad 2014-06-23 09:11:17 i Allmänt,

Juni skriver vi men varmt nääääää.....men det är bra för affärerna hahaha
Nu en liten recension av midsommar, för min del blev den kort hahahahahaha. Men trevligt var det och ett fantastisk service. Jag tycker att värdparet skulle öppna ett bed and breakfast. Rum och god frukost och lunch och vackra omgivningar det hade de verkligen. Jag fick med mig hem två fina pinnar oxå !!! Ja jag är väldigt förtjust i fina träpinnar hahahaaa ett intresse som jag delar med ett av barnbarnen. De jag fick tag i var så där vackert slipad av hav och vind, så fina. Jag har planer för den ena som skall hängas upp i stugan och användas som hållare för värmeljus, Låter kanske konstigt och kanske blir konstigt men jag tar en bild när min version är klar hahhaa Både jag ochmaken var seg ända tills söndag eftermiddag. Jag som glömt att vi lovat middag till en av sönerna med flickvän blev först lite överrumplad, men vi råddade ihop en middag och t om lite efterätt.
Nästa midsommar har jag tänkt vara spiknykter och dansa och skratta tills solen går upp.
 
Idag så blir det en tur iväg på ngn bilaffär så vi skall spana på en bil till dottern med familj. Vi far väl på två idag och sen ser vi väl vad som finns. När man behöver ngt så brukar det ju vara lite bökigare att hitta, men bil måste de ha då deras har mer eller mindre gett upp. Väldigt tråkigt då den är fin och se väldigt fräsch ut men har kommit i det läget att den gått så pass mycket att den behöver repareras så mycket att det blir dyrt.
A behöver ju verkligen en bil i sitt jobb så just nu har de lite bökigt med transporterna.
 
Snart är det lön och det är hög tid att påbörja det arbetet, Det är ju inte så krävande och går bra att göra i soffan.
Har även gjort i ordning julbeställningen !!! Japp helt sjukt men innan 1 juli måste det vara klart. Så jag satt verkligen igår och funderade på hur mycket silkespapper och lim vi kunde tänkas behöva och om det räcker med hundra kilo ljusmassa till att börja med.....Vi sålde väldigt bra med basvaror typ crepepapper,silkespapper lim osv förra julen. Mer än pysselsatser som alltid gått bra förr, men nu verkar folk mer skapa från grunden och pyssla med vaddkulor och allt möjligt. Det tycker jag är jättebra för att sitta tillsammans och pyssla är nog en av de mysigaste man kan göra.
 
Måste även göra en sommaröversyn, då kikar jag på förväntade dagskassor, bemanning och beställningsdagar. Sommarförsäljiningen är i princip helt väderstyrd. Mulet är bäst, för då har vi mycket kunder. Sen såär det så att det som tar slut i hyllorna på sommaren är oftast slut tills efter sommaren. Det beror på att leverantörena inte köper in varor på sommaren utan lägger allt krut på nyheterna som kommer i månadskiftet augusti/ september.
Så det kan vara lite bökigt att fylla hyllorna...så att säga.
Nu blir det enkopp kaffe till och sen måste jag ta tag i dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela