myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

I´m Back...

Publicerad 2014-03-13 09:26:11 i Allmänt,

Japp då var själva mottagandet gjort och det var ju ingen jätteorder direkt. En ganska lagom för dagen känner jag. Måste efter jobbet fara och handla lite förnödenheter tex toapapper....en ganska viktig detalj hemma hos oss i alla fall. Det har hänt att torky har fått rycka in som ersättning men det är ganska rough and tough (rättstavat?) så att säga.
För övrigt är väl allt kanon och jag ser framemot resan söderöver nästkommande helg. Skulle det råda ngn som helst personalbrist så får förbanne mig butiken stängas.....annars blir ägaren totalt bindgalen och kommer att springa runt som hackspetten i kalle Anka på julafton.
Nu är kaninerna klara och jag skall lägga upp en bild på dem i afton när jag kommer hem. De blev jättesöta,,,det ironiska är att nu är de restade på Panduro.....som det mesta sade hon bittert. Annars brukar det vara på sommaren och just efter jul som många varor inte finns på lager. Så vi trollar med knäna och säljer vad vi har. I helgen känns det som om jag skulle ha färdigställt kakorna också...bakade för 14 dagar sedan och skulle dekorera men....det har kommit annat emellan så att säga. Men i helgen så skall jag ta tag i det.
Sen så blir det väl lite nödvändigt pappersjobb på fredagkväll och lördagsmorgonen och resten av helgen skall denna kvinna pilla fram lite naveludd och kanske tova mig ett par tofflor. Magnus sa att det var väldigt golvkallt hemma hos honom och att tofflor bör medtagas. Fast skämt åsido sa har jag en perfekt navel, om jag får säga det själv. kan aldrig påminna mig om att jag har haft ngt ludd eller varit skitig därinne!!! Jag liksom de flest tvättar och duschar som vanligt och inte "gräver" jag runt speciellt mkt där. Är väldigt känslig i naveln och mår lite illa när jag torkar mig efter duschen. En del påstår att naveln är ett centra för balans och ett tips som jag har hört när man lätt blir sjösjuk är att sätta ett plåster över naveln. Låter underligt och har aldrig provat men antar att tron gör mycket.
Sen så har jag hört att det är oftast män som får navelludd och tåludd. Jag kan få ludd mellan tårna om jag har tubsockar eller liknande, vilket jag i princip aldrig använder pga av det faktumet och att de blir för varma. Män har ju oftast lite hår på magen och då fastnar det tydligen damm eller liknande i håret och föses ini naveln!!!!!! Sen så har de oftast krokigare tår vilket gör att det lättare fastnar. Det senare är min egen teori.....
Min käre make får inte använda tubsockar då jag avskyr tåludd hahhaaha. Jag blir galen om jag ser tåludd  i sängen eller liknande, ja jag vet att det inte kanske är så farligt men jag tycker absolut att det är äckligt. Hemma hos oss förekommer det inget tå eller navelludd alls  hahahahah ej heller högtalare...Tycker att det är det fulaste som finns och jag kan inte leva med högtalare i mitt hem. Ja jag är en ragata.....Sladdar är också ett känsligt ämne, men inte som högtalare. Min stackars man få spela musik på sin telefon eller datorn......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela