myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag...redan???? tjolahopp

Publicerad 2014-03-05 07:12:59 i Allmänt,

Hade en bra dag som var produktiv men inte tråkig intill vansinnet. Det gick jättebra med mina mått mätt att göra tråkjobb. Men vid halvtre la jag ner och hängde upp gardiner och ,vattna blommor, dammsuga och sprang iväg på lillica och köpte potatis och semlor. Det blev hemstampepären och korv i ugn. My och Milou kom över på middag och lillan gillar mormors mat.
Jag hann även pyssla lite i dockskåpet. Håller på med skåpdörrar som det skall sitta nät i. Det är pilligt värre, skall ni veta. Sen skall de ju oxå målas och slipas så det blir ett nött utseende, innan jag kan sätta dit nätet. Har inte löst gångjärnen än. Men jag har hört att man kan använda lite aluminium och rulla runt en tunn spik eller nål.
Det blev sent och jag kom i säng efter maken.....
Följer sonen via instagram på hans resa. Han bor högt upp i ett hotell i Hongkong och har ett öppet glasparti att titta ut genom när han sitter på dass??!!! why liksom?  Även om det är högt upp skulle det kännas konstigt. Det kan ju flyga förbi en helikopter....
På bilderna ser det väldigt dimmigt ut, men jag tror det är smog...det finns ju lite bilar där, så att säga.
Min dator är så konstig. vissa bokstäver kärvar och det är olika för varje vecka. Det är i och försig demokratiskt, men bökigt. Förra veckan var det i och nu är det b. Man får trycka hårt och lite längre på den bokstaven. Jag som aldrig går tillbaka och rättar stavfel, ber om ursäkt om det ser ut att fattas lite bokstäver.
Idag så blir det jobb för hela slanten och ikväll så ska jag avsluta lite pappersgrejs och förhoppningsvis få upp några lister. Allt beror på när jag slutar.....har noll koll, men jag tror fem? Det är stor skillnad på en timme, både på morgonen och kvällen. Ikväll så jobbar även maken över så då hinner jag mer....hahaha han blotta uppenbarelse sinkar mig i mitt arbete.
Mitt projekt att sy kaniner har legat på is några dagar.....och det blir nog inte förrän till helgen som jag fortsätter. Det är ett sådant bra " framför tv- göra" Nu vill jag ju pyssla så fort jag har tid...det ngår ju ett år mellan varje gång hahaha. Ja det är säkert, har funderat och på hösten och sommaren hinns det inte med alls. Sommaren då är man ute mer på afton och på hösten finns inte det en minut över och ingen ork heller. Så det gäller att njuta och pyssla så länge det går.
Nu skall denna massa bestående av vatten, proteiner, mineralämnen och en hel del överflödigt matrial, bege sig till tandborsten........

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela