myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Allt löser sig sa gubben när han sket i slasken....

Publicerad 2014-05-06 07:27:07 i Allmänt,

Jajamensan allt löste sig...nåja nästan. Jag kunde sluta kl 16 och hann skotta bort en hel del på kvällen. Var trött som en nyvaken björn redan kl 8 igår. Men lyckades hålla korpgluggarna öppna en stund till. Fick nästan tag i alla som jag skulle ringa till. Tycker sånt är så jobbigt, att inte bara få tag i ngn och att man sen kan bocka av det som avklarat. Måste även till telia och kolla bredband via telefon åt mamma. Det skulle bli jättedyrt med den nya leverantören där hon bor. Så nu skall vi kolla andra alternativ. Hon är ju inte mycket ute i cybervärlden men det är en av de saker som hon uppskattar ,så därför känns det angeläget att hon har den möjligheten. Måste lämna igen lite  böcker och köpa lite register och pärmar. Går mycket sådant, till alla papper som jag måste ha. En banankartong var tredje månad med pärmar producerar jag. Nja kanske lite mer, periodvis. Detta måste sparas i sju år???!!! Så ni kan ju förstå att jag har många lådor i källaren. Ibland så funderar jag på var i hela friden skall detta förvaras när jag stänger butiken???? Vojne vojne.....men det får jag tänka ut en annan dag....
 
Kära maken byggde på altanen och nu har vi tänkt om igen. Vi tänkte ju bygga samma staket som svärsonen, bara för att han byggt ett sådant snyggt ett ?? Men insåg att vi behöver ju inget?....så vi skrotade det projektet.
 
Dagen idag är jag tingad som barnvakt mellan kl 13-18 och efter det har jag vårbesiktning av området. Det brukar ta ca 2,5 timmar och jag brukar ha frusit som en gnu när jag kommit in.
My är upptagen med en tv inspelning så Millan skulle nog inte uppskatta att inte ta över showen om hon var med på plats. Så därför är jag mormor idag. Att ha med henne på butiken är ingen hit, då hon snabbt möblerar om på alla hyllor...eller rättare sagt tömmer alla hyllor.Hon skulle nog gillla det för det finns mycket att dra ut på golvet.

Kära maken tar över när jag är upptagen och kommer att leverera barnet till kvällsbarnvakten vid kl 18.
Hade planer på att fara till öppna förskolan idag och leka lite med de andra barnen. Tror att lilltösen skulle tycka det vore trevligt.
För egen del så har jag köpt lite antihistamintabletter för att häva polleneländet. Tycker det hjälper skapligt. Annars får jag väl köpa lite andra pollenprodukter, hela apoteket är ju fullt av det.Nu skall jag iväg till butiken och städa lite och ringa lite fler gökar..... Tänkte på att jag inte är säker på hur en gök ser ut så jag googlade...hmm trodde de skulle vara mer ugglelika....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela