myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Torsdag och kallt

Publicerad 2014-05-08 07:15:23 i Allmänt,

Hurvens så kallt. När jag hämtade tidningen så upplevde jag det som februari, antagligen därför att snön är borta och man tycker att det borde vara varmare än det är. Det är samma hjärnspöken som får folk att ta av sig tröjorna och sitta ute om det blir sol och några grader varmare. Om det skulle vara samma grader en julidag skulle samma person säga att det är kallt. Hänger ni med?
Ja igår så blev allt lite förändrat., maken skulle fara på gimo för att lämna lite skräp. Så jag försökte rensa lite och skicka iväg. Det blir ytterligare en sväng skulle jag tro, men ju mer man får iväg desto bättre. Sen så....hade jag tinat lite hallon i en tallrik....vi har micron i förrådet för jag tycker att det är en fasligt ful hushållsapparat. När jag skulle ta ut tallriken så tappade jag den...oh yes det sprutade hallon och saft överallt. På mattan, på verktygslådan, ner i tvättkorgen, på strykbrädan och ett tiotals ställen till.....så det var bara att knyta på sig förklä och börja skura. När jag lixs var igång så städade jag här hemma oxå.Blev ingen målning och inte så mycket mer än lite sortering gjort. Men det blev ju rent och fint i förrådet.
Idag kommer det leverans och antagligen imorgon åxo till butiken. Tur att veckorna går fort, när man har 6 dagars veckor. På söndag kommer jag nog att dra ner persiennerna ( ifall det blir fint väder) så jag kan jobba med bokföringen åtminstone halvdag.
 
Ikväll så måste jag skriva klart protokollet oxå så det är underskrivet och klart och kan presenteras på årsmötet på måndagkväll. Ni kan nog undra varför jag sitter med i föreningsstyrelsen när jag inte har ork och tid egentligen. Svaret är ganska enkelt, tycker det är trevligt och nästan det enda som får mig att glömma jobbet för en stund.
Man lär sig en hel del och får vara med och påverka och det är ngt som jag valt själv.
Nu är jag inte längre ngt mer än en sektreterare då min tid inte räcker till att göra mer praktiska uppdrag, så det blir lite mer för dem andra att göra....men det är ok så länge jag sköter protokoll och arkiv. Det är faktiskt ganska skojigt, när det är en sådan ordning i pärmarna. Ett välbehag skulle jag säga att det känns som. Låter kanske konstigt. Men mina egna pärmar fylls hela tiden och det kommer bara mer och mer och mer. Men när du gjort klart en pärm i föreningen så är den liksom klar...svårt att förklara och det låter nog konstigt, men så är det.
Upplever som om pollenatacken har lindrats,åtminstone för mig. Men blir det varmt så kommer det väl lite mer, Ibland så är det lite problematiskt att bo i björkarnas stad, särkskilt för dem som är känsligare än mig. Nu har jag tänkt att klä på mig och sätta mig i bilen och fara iväg till jobbet. I ärlighetens namn såskiter jag i golvtorkning idag,,,,japp latmasken har nu slingrat fast sig i ryggraden och jag är helt stel......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela