myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Är åter...

Publicerad 2014-11-11 07:36:22 i Allmänt,

Drabbades av ngt underligt som jag antagligen fick i "gåva" av Viggo. Jag mår bra men han är inte ok än det lilla livet. Jag som fullständigt avskyr magproblem och blir som en jättebebis när jag har ont i magen, tom värre än en karl med snuva. är glad att det var en kortvarig historia. Var hungrig som en varg igår kväll, eftersom jag i princip bara drack te un der dagen, tog till slut två hårdbrömackor och det var så gott.  Efter att maken ätit for vi ner till butiken för jag behövde Fimolera för att göra jättesmå saffransbullar till en pysselkväll. Skall iväg på inspirationskväll med en skola eller rättare sagt skolområde. I min kurs är det 18 st anmälda så jag kommer nog att få häcken full. Att hitta på pyssel till barn mellan 4 och 12 är inte så lätt som det låter och jag har verkligen funderat under ngr veckor. Det får ju inte vara dyra grejer heller och det skall kunna fungera att göras själv av barnen.
I afton skall maken iväg med barnen och äta och gå på bio, så jag kommer nog att packa och förbereda inför morgondagens kväll.
Läste ngt fullständigt vansinnigt igår, först läste jag att ngn liten tjej vunnit en skönhetstitel och det är ju inget ovanligt därborta i USA med skönhetsshower för barn men......nu har det spårat ut totalt!!!!! för titeln gällde Fröken Ultraljud????? Ungarna var inte ens född. Jamen hallå? Hjulet snurrar men hamstern är död......
Men de där tävlingarna är en miljonindustri därborta. Man skulle lätt kunna tro att jag gillar sånt där då jag gillar princesskläder, glitter och glamour, men nej absolut nej. Det har helt enkelt gått för långt, med löständer för bebisar och löshår och tusentals kronor läggs på att få en liten bebis att gå och vicka på höfterna samtidigt.
Usch så vidrigt.
Har försökt att se ngt av programmen på tv som handlar om detta Toddlers and tiaras heter det. Men har inte klarat av att se hela program då det är så vidrigt. Naturligtvis finns det barn som älskar det men det är de andra barnen där föräldrarna straffar dem om de inte tränar varje dag och de blir arg om barnen gråter när de ska stylas och göras om....huvvaligen.
Nåja nu lämnar vi det eländet bakom oss...
Har ju sådana julkänslor att jag är rädd att de kommer att vara slut innan julafton. I mitt fall så brukar det bara vara nog till slut, kanske för att julafton är ett sådant antiklimax och innan nyår så finns det ingen jul alls kvar härhemma. Jag är ju ingen julmysmänniska utan är bara ute efter glittret, ljusen och det blanka förföriska runt julen. Även pysslet och stöket gillar jag med julen. När jag var liten så fejades det i veckor och kammades mattfransar ända in i det sista. Kopparn skulle putsas liksom kristall och silver. Vi hade ju inte mycket sådant hahahah men det som fanns skulle skina. Golv som skulle bonas och bli så halkigt att man kunde glida hur bra som helst med tjocksockarna,,,, underskattat kvällsnöje om du frågar mig.
Det är jul för mig......doften av ajax och allt som sken och glittrade.
Min mormor hittade på sådana rövarhistorier om tomtar och nissar att jag ägnade timmar åt att spana efter dem. Ja hon var verkligen en toppenmormor hahahah ibland blev hon lika rädd som jag när hon berättade spökhistorier hahahaha
 
Nåja nu skriver vi 2014 och vi skall glädjas åt julen och att vi förhoppningsvis får fira den tillsammans med dem vi älskar och minnas dem som inte finns med oss längre. Julens glada budskap om hopp och kärlek och tron inte att förglömma. Är ju lite småreligiös...nej nu blev det fel. Jag är troende men inte religiös, för mig är det stor skillnad. Men jag vill gärna tro på ngt övergudomligt eller styrka eller ngt det känns bra på ngt sätt. 
Men nu skall jag slutta babbla för just nu.....och gå och klä på mig.
Ha en underbar dag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela