myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon söndag

Publicerad 2014-11-16 07:45:32 i Allmänt,

Godmorgon på er, här började morgonen tidigt, Den lille hade bråttom på toan och det råkade komma utanför toan så vi fick köra ett litet morgonstäd. Men det gick ju bra, men lite sämre att somna om...för då hade vi ju så mycket opratat om....
Nu ser den lille Pokemon på tv och jag tar en kopp kaffe och en liten bloggstund.
Igår när vi jobbade så var det full fart hela tiden och vi hann knappt äta en macka. Ett tag så var det så mycket folk att jag hann tänka att det såg ut om värsta festen. Men jag och maken sålde och jobbade som små galna apor och just innan vi stängde blev det helt lugnt.
Kvällen tillbringades med att göra julkort och måla lite kulor för min del och en legofilm för grabbarna här hemma.
Jag har ju gjort julkulor som ser ut som turtlesfigurer, vilket flera barn tyckte var roligt. Men en liten gosse som stod där i kön sa att han tyckte bättre om Angry Birds....Så då lovade jag att jag skulle göra några stycken av dem oxå....Hmmm klurigare än vad man kan tro.....Har grundmålat dem nu och skall nu börja med finliret. Håll tummarna att jag fixar det och att det kommer att likna dessa figurer.
 
Idag så skall vi till Rusta och till pappa och sen dricka kaffe hos ena sonen. Imorgon skall jag kämpa med delårsbokslut och annat aptrist. Men tänkte börja ikväll att sortera upp och pärma. Skulle behöva röja upp i förrådet igen.....ja ni vet mitt ödeshål där allt hamnar eller slukas in av någon mystisk kraft.  Men som sagt vi har inte så mycket förvaringsyta eller några garderober till sådant jox.
nu har vi haft en liten paus och jag och den lille prinsen har gjort en näsa till en av figurerna.  Den skall senare målas occh vi får väl se hur i hela friden vi skall göra näbbar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela