myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon Tisdag

Publicerad 2014-11-18 07:35:48 i Allmänt,

Jahaha då stod det i VK att ytterligare ett valöfte har brutits, den här gången till skolan, Inte bara löftet om mer medel utan dessutom en försämring!!! Ja som jag förstod det så var det sossarnas stora vallöften: Mer medel till skola och omsorg!?? Men istället blev det försämringar, svårt att göra det sämre kan jag tycka. Det måste vara som att tömma ur det sista ur en tandkrämstub? Till slut så är det ju slut och det är lika bra och bara skölja ur truten.
Nåja inte blir jag förvånad bara så j...vla irriterad, över att det får fortgå utan reaktioner. Vält den stora socialistiska kossan över styr har jag lust att skrika.....men det gör jag inte. För jag är inte säker på att ngn annan klarar det bättre utan privata alternativ och mindre bidrag och sådant elände.
Tror inte att den stora massan klarar av att försörja en annan stor massa. Vi har så många utgifter i ett samhälle och jag tror att om man skulle ge skattelättnader för ideelt arbete och gåvor så skulle det underlätta. Att bekosta en kultur som bara når en klick av samhället är ingen bra deal. De flesta föredrar större och kändare artister om de ska lägga ut 500:- spänn på en biljett. Inte på en människa i säckväv som står och gal och skriker och skall skildra de tuffa förhållanden som en höna kan tänkas ha????
 
Ja det var morgonens blodtryckshöjande utspel....skratt. Gårdagen för mig var intensiv och irriterande på ett annat vis, men även det gick faktiskt hyfsat bra. Mitt bokföringssystem krånglade och hade tekniska problem. Men jag hann bli klar mellan varven med de flesta olika sakerna jag skulle göra, så jag hade ett oerhört flyt mellan varje nedsläckning av programmet. Det var inte förrän på eftermiddagen som det helt spårade ut och var borta resten av kvällen. Men nu på morgonen verkar det funka igen. Men idag skall jag jobba hela dagen så, det hinns inte med förrän ikväll.
Jag var så trött igår eftemiddag och maken erbjöd hämtpizza och det var så skönt. Jag gick dock och la mig kl 20.00 för jag var så trött. Huvudarbete tar mer energi än kroppsligt arbete för mig.  Sä ligger det till numera och det är bara att acceptera....har jag gjort det? näääää
Efter middagen så satte jag ihop och målade klart mina angry birds figurer. De blev inte bildsköna men jag hoppas att barnen kan se vilka de skall föreställa. Det fattas bara ett par gröna öron men jag hade inget grön hemma så de får jag fixa på butiken.
 
Vi är lite oeniga här hemma....jag vill tapetsera om en liten vägg härhemma men inte maken hahahah. tapeten ska jag få gratis av sonens flickvän som har över......Ombyte förnöjer menar jag.....ombyte onödigt säger maken......Men han är så himlarns tålamodig och snäll så jag får nog min vilja igenom haahaahah
En del skulle nog säga och tro att han är mesig...men det kan jag i min själ och skjorta säga att det är det sista han är. Skulle aldrig klara av att leva med en människa som inte hade en egen uppfattning och integritet. Han är mer envis och klarar av att nå mål mer än vad jag kan utan att ta några steg vid sidan om.
Men han väljer sina krig och är en väldigt snäll livspartner och brukar ge sig när han förstår att det oftast är mer viktigt för mig än för honom.
 
De är jättefina tapeter tycker jag....det är runda ringar och mönstret i dem är Sigvard Bernadottes mönster virrvarr. Ett mönster som de flesta i min ålder känner igen från bord och bänkytor. Brukar inte gilla retro, men dessa gillade jag ....och sen är det bara att tapetsera om igen om man blir less....skratt
Men nu skall denna tjurskalle och envisa hopplösa människa gå och klä på sig och bege sig ner till butiken och ta emot varor och sälja grejer så det dammar och ryker.
känner ni igen mönstret????
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela