myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Kolla ! Så här ser det ut utomhus idag...

Publicerad 2014-11-08 11:45:06 i Allmänt,

Denna rubrik är då den första på min ämneslista. Den ena är tagen från köksfönstret och där kan man se ut på världen. Vi bor på en gavel så vi har ingen granne på ena sidan. Den andra bilden är från baksidan och ni kan se kisses inhägnad. Vi tog bort den när vi skulle olja in och det kändes tomt och alldeles oskyddat???? Fånigt egentligen men jag gillar att sitta därute i buren. Vi trivs väldigt bra härute  på Röbäck och även i vårt lilla krypin. Ett till rum skulle inte skada, men skulle inte komma på tanken att flytta för det. Vi har en hel del träd på baksidan och där trivs både hackspett och ekorrar.
Tror att just det faktumet att det är skogigt och grönt som gör att vi trivs så bra och att det är så lugnt och skönt. På vår halva av gården är medelåldern hög medan det på andra sidan flyttar in nya barnfamiljer. I vår länga finns det bara tvåor och treor så det är inte så attraktivt för flerbarnsfamiljer. Vi har kanske hög hyra ca 4500:- med garage med då har vi reparationsfond och det är rent och snyggt i alla lokaler och på gården. Värdet har ökat 400000:- på den korta tid vi har bott så det är ju bra.
Utomhus....ja för mig är det viktigt att det inte blåser, avskyr blåst. Gillar inte kyla heller och att klä sig varmt är bullshit tycker jag....gillar inte kyla och blåst. Föredrar regn framför snö och värme framför kyla. Men inomhus får det inte vara för varmt...har egen kärringvärme i kroppen. Hmmmm...verkar inte gilla väder överhuvudtaget....skratt. Är ingen utomhusmänniska och naturlivet skådar jag helst från bilfönstret. Har aldrig förstått mig på skogspromenader.....där finns läskiga djur. Det är nog därför jag trivs att sitta utrikes buren??? Jag är skyddad från vilddjuren....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela