myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndagmorgon...seg startad

Publicerad 2014-11-17 07:19:19 i Allmänt,

Jisses så segstartad jag är idag. Klev upp tidigt men har inte utfört ngt vettigt på 1,5 timme. Druckit kaffe och ptatat med kisse är allt.
Kan bero på att det är bokföringsdag idag hahaahah...
Jamen det ska nog gå bra jag har ju hela dagen och kvällen avsatt för detta och inget annat på schemat. Så jag skall alldeles strax ta fram min korg....ska bara....
Vad har vi nu gjort i helgen....
Ja lillprinsen har ju varit hos oss i helgen och det har varit väldigt trevligt. Vi har i vanlig ordning fått höra rövarhistorier av rang och fått veta allt han kan och allt han gjort., tex att han kan äta 1000 pannkakor ja om han vill alltså. Hoppar lika långt som stålmannen...om det behövs osv.
 
På fredagen åt vi på max eftersom det blev sent och jag jobbade. På lördagen så var han hos ena sonen medans vi jobbade och han fick önska mat: Han valde nudlar....men vi åt ngt annat, för nudlar kändes inte rätt för morfar och mig. Men han åt och slurpade isig nudlar och smörgås. Sen var det lördag och naturligtvis hade vi varit och köpt lite godis. Men där var vi förutseende för vi tog bara två av allt han ville ha, annars hade påsen blivit alltför stor. Den lille badade och blev väldigt trött efter det så det blev en tidig lördagskväll för honom.
 
På söndagen så skulle vi fara och mata änderna i sjukhusparken och vi hade samlat ihop allt möjligt gott som en pippi kan uppskatta.....Men där fanns en stor skylt: MATA EJ FÅGLARNA så det bidde inget alls...
Men istället for vi och fika hos sonen och deras lilla kissegubbe jisses amalia vilken liten sötnos det var. Där var även lillprinsens mor så vi lämnade honom och begav oss hem. Då ringde dottern och undrade om vi kunde ha lillan medan hos uppvaktade sin bästis på födelsedagen. Så när vi kom hem så väntade de på oss. Lillan var trött och fick ett litet (Läs stort) trotsanfall och ville riva allt som kom i hennes väg, eller rättare sagt hon gick fram som en liten furie. Minns mina egnas trotser och vet att det är inte lönt att kommunicera utan bara sitta ned och vänta och begränsa. För jag accepterar inte att hon puttar omkull möbler eller slåss.
 
Att det kan finnas så mycket ilska i en sådan liten kropp och tänk er hur jobbigt det skall vara. Allra helst så hade hon nog bara velat slå mig hela tiden men helt plötsligt så gick det över och hon kom springandes och ville vara nära och så slocknade hon och sov så sött. Hon fick sova en liten stund och sen så var hon en sol igen och hon och maken lekte så hon nästan storknade av skratt.
 
Men apropå maken  så har han beställt svindyra stekpannor. Hoppas att de nu är lika bra som det utlovas. Stekpannor lever ju inte så länge om man inte har en i gjutjärn. De är bäst men kräver ju en massa steksmör och det är ju inte så nyttigt. Jag steker i olja och tillsätter en klick smör för stekytans skull.
Vi har även köpt en ny toasits, herremin skapare så dyra de är???? Den nya var enkel och vit och lätt att hålla ren men iskall hahaahaha. Så man vaknar till på morgonkvisten vill jag lova.
nej nu är det i min själ och skjorta dax att avsluta detta och ta ett djupt andetag och se till att ngt vettigt utförs. Ha en bra dag allihopa.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela