myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Nejjjjj nu är det måndag och jag var inte redo för detta....

Publicerad 2014-11-24 07:15:02 i Allmänt,

Hur härligt hade det inte varit om man varit ledig en dag till? Antar att jag inte är ensam om den känslan?
Men jag var inte redo alls för att gå och lägga mig igår och inse att när jag vaknade så var det daxs att jobba igen.....tur att jag har ett jobb jag gillar annars hade det varit tortyr.
Jag höll på med bokföring från 16.00 tills 20.45 då maken ropade från rummet  - Ska du inte avrunda snart? Med avbrott för middag som var en fantastisk en...potatis och leverbiff...åhhh så gott. tack vare den goda maten så hade jag kraft och ork att fortsätta.
 
Ikväll så är det styrelsemöte i föreningen, så det hinns nog inte målas ngt idag därine i samlingslokalen. Så drygt.....jäkla skitfärg, täcker dåligt gör den oxå....mutter och gnöl
Har förberett till mötet så allt skall vara klart och nu skall jag bara fundera ut vad som finns i kylskåpet så att det går hyfsat snabbt att fixa käk efter jobbet. 
Igår var vi på en tvärfika hos småprinsarna men bara en av dem var hemma och den lilla godisen sa: Om du vill så kan jag sitta i ditt knä? Åh han lät som han gjorde mig en tjänst hahahah Men det är det som är så underbart att han vet att jag vill vara nära honom och stryka och kramas och lukta på honom. Han luktar så gott det lilla trollet. Man kan ana en liten bebisdoft om honom fortfarande. 
Men samtidigt kan man undra om hur många barn det finns som inte har ngn som blir glad av att se dem och inget hellre vill än krama dem. Det är inte alla förundrat som har föräldrar som kan ge den känslan till sina barn av många anledningar antar jag. Usch det knyter sig i magen av den tanken.
 
Jag har lyssnat mycket på radion i helgen, ja jag är en radiolyssnare av rang....
Fick lära mig ett nytt ord och användning av detsamma. Ordet är harmoni benägen...
Man kan säga att: -Nej jag är inte konflikträdd jag är harmonibenägen. Åh så bra ord, känner att det är ett bra ord för mig.
Denna veckan har jag lite mer bokföring att ta tag i, framförallt kundfakturor. En hel del som skall skrivas ut och skickas igen....så drygt. Säkert 40 st....Oftast beror det på att de flyttat och har ingen eftersändning eller är ett storföretag och att de ligger efter....Kommunen är ett sådant och de betalar aldrig förseningsavgifter heller. De kan dröja 4 månader innan de betalar, sånt är enormt dåligt tycker jag. Men rackarns om det skulle vara åt andra hållet....
Ikväll så måste vi klippa toppen på kisses svans, ser inte klokt ut med en liten boll av hår längst ut på svanstippen. Får se om jag kan ta ett kort så får ni se hur fånigt det ser ut....skratt.
Apropå kisse så fick jag lite panik igår, när vi skulle gå och lägga oss. Han kommer ju alltid och kliver över mitt ansikte och lägger sig efter lite gos och kel mellan oss eller på makens arm. Tänk när han inte finns längre.....hur skall vi då kunna sova gott? Nu är han ju inte döende men ändå? huvva hemska tanke. Inga fler djur heller har jag sagt, då jag sörjer Lukas och småkissarna fortfarande. Men då finns det ju djurskyddet och där kan jag engagera mig. men maken bävar för han är rädd att då kommer jag inte kunna låta bli att starta djurhem och ta med mig alla hem.
Jag skulle lätt kunna leva för djurens skull och ha hela hemmet fullt hahahahha. Men vi får väl hoppas att förnuft och redighet går före.
Nu skall jag skicka iväg lite mail och sådant innan jag beger mig till arbetet. Vi höres....

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-11-24 17:19:30

Hej! Tack för din kommentar! Ja, vad ska man säga, de är ju också levande kryp, "musarna", men man vill ju inte ha dem inne direkt! :) Hörs igen! /Pia

Postat av: Pia

Publicerad 2014-11-24 17:19:56

Det var jag i föregående! :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela