myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Åh vilken rigorös värld...

Publicerad 2014-10-23 07:43:44 i Allmänt,

Jag har nu försökt analysera varförjag inte har ngn ordning på varför jag tappar bort dagar, för igår så trodde jag att det var torsdag. Mina veckor var indelade så specifikt i order och varor-dagar. Onsdagar och fredagar var ju beställningsdagar och dagarna i mellan var städdag,bokföringsdagar och ta emot varor dagar. Nu gör jag ju inte det längre och har inte superkoll. Så det har nog blivit svårt för min reptilhjärna att handskas med detta nya beteende. Dagarna förflyter med sånt som alla gör. Men är inte lika styrda av veckodagar och datum längre.
Gårdagen innehöll handling och lite sysslor ute hos mor. På fredag blir det Nus för ögonkoll för mamma....imorgon alltså hahaha.
Nåja efteråt så blev det till butiken och hjälpa till med varuupppackning. Sen hem och börja med mat, hämta maken och sen så gick vi och vilade och jag sov en timme??!?!!!
Kunde ha gått och lagt mig för natten men då skulle jag väl vaknat i gryningen.
Så istället började jag att knåpa med ett nytt projekt.....snart färdigknådade....lite mer böj och kläm sen så bär det iväg i ugnen.
Måste nu iväg och söka älvtyg? Kommer nog att bli kul...och lite hår och en sten och.....ja flopp eller succé.
Imorgon bär det iväg till stugan efter jobbet. Jag har laddat ner bok 25 av isfolket. Broderiet skall med oxå och Coca-Cola så då är jag rustad. Myselimys kommer det att bli, jag är ytligt bekant med en kvinna som var med i halvåtta hos mig och nu skall jag göra hennes recept på soppan som var med i programmet. Den är tydligen smaskig så lite gott och grovt bröd blir det nog oxå. En sväng till Nisses kondis alltså. Men innan jag far på jobbet skall jag knåda klart och skjuts in i ugnen. Ikväll så är vi barnvakter och jag inser att det är dags att börja fundera på julkalender till pojkarna......vad ska det bli? Och vad skall den fyllas med? Knappar och kapsyler är nog inte ngn succé. Måste undersöka....nåja här kommer bilden på projektet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela