myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon mina sköna hönor.

Publicerad 2014-10-09 08:08:00 i Allmänt,

Ja så inleder jag denna morgons kackel....Egentligen skulle den inledas med HURRA HURRA HURRA för Viggo som blir 6 år idag!!! helt galet. Min underbara lilla kille är en liten karl nu. Ett energiknippe som sällan kan vara stilla, men huvudet fullt av tankar och funderingar. Han har en drös av kompisar och trivs bra i skolan. En hejare på tv spel och oftast en omtänksam storebror. Vi runt honom kommer att gör allt för att få förtjäna hans kärlek och dra upp honom ur livets fallgropar. Ramla måsta han göra och det kommer att vara svårt att se. Men ensam kommer han aldrig att vara. Jag har lovat att den dagen jag inte vandrar omkring kommer jag ändå att följa honom som ett spöke hahhaaha Inte direkt till honom, kanske inte så kul för honom att veta att jag kommer att spöka runt honom hahhaaa.
Jag tror på andar från den andra sidan och är helt övertygad om att barnens farfar följer dem. Jag har känt och sett honom i ögonvrån. För många låter det nog flummigt men för mig gör det detsamma. För jag bara vet det.
Själv har jag min mormor i hasorna hahahaa
Nåja dagen innebär att det blir ett besök med presenter och säkert en fin tårta bakad av modern. De ställer höga krav på henne när det kommer till tårtor och hon lyckas alltid.
Idag blir det jobb och det kommer en hel del varor så morgonen blir nog tvärintensiv, men vi är två som bär så svetten lackar så det kommer nog att bli bra.
Hade besök av Panduro igår och vår butik är den tredje största beställaren i norden inklusive partnerbutikerna yippie....Jag är allvarligt stolt över vad jag och mina kollegor har åstadkommit. Behöver jag säga att de var mycket angelägna om att vi blir kvar och inte utan att jag blir smickrad. Men fy för den lede ...det har kostat på också. Ingen ledighet, vaknätter av oro och funderingar. Men nu äntligen är jag framme....Men klar???nä jag tror inte det, Hungern på nya utmaningar börjar vakna. Men orken??? inte än... inte själv.
Oj ser just att jag missat bussen.....shit...jamen det går ju fler hahahaa.
Idag skall jag fara in med min telefon till telefondoktorn. Har en samsung 4 och är väldigt nöjd. Men de har problem med batterier som sväller...låter helt knasigt men det gör att den stänger av sig och bryter samtal och bara jäklas. Varje gång blir jag hysteriskt och hoppar jämfota av ursinne. Vissa grejer bara måste fungera...telefoner, datorer och bilar är sådana. Kanske därför jag inte kan någonting om dem och inte vill jag lära mig heller. Så när det knasar blir jag galen av frustration. Jag är ju beroende av dessa prylar. Det är inte klokt egentligen, Jag kan vara utan tv, men inte internet i telefonen...sjukt och irriterande. Märkte det väldigt tydligt hur det är att vara utan telefon när vi var i florens, för då funkade inte det att ringa eller använda internet. Jag blev som lite konstig och lite vilsen....skratt. Men nu måste jag göra mig i ordning så jag inte missar nästa också....
Om inte de fixar min telefon så tar jag kontakt med dessa grabbar.....skratt. Jag googlade på" utan telefon" och då kom denna bild upp hahaaahah

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela