myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Gokväll.....

Publicerad 2014-10-18 18:05:28 i Allmänt,

Nu är snart helgmålsringning...brukar vara kl 18 på lördagskvällen. Jag har jobbat idag och det var småjäktigt några gångar. Men när maken kom så blev det bättre. Det blev en bra kassa så vi firar med oxfilé...haha. Vi håller på bli så bortskämda att vi snart bara gillar oxfilé...hängmörad och färsk. Till det smörstekt svamp och terriner och ett gott glas vin.
Tänkte jag skulle visa er två bilder...


Visst ser det mysigt ut? Jag sa att jag skulle vilja vara så liten att jag kunde ligga där på soffan!!! Ja sa maken det ser ut som om det är varmt där och luktar gott...nu är det snart klart där i köket. En lampa till och lite pannor och karotter osv som skall få sin plats.
Den andra bilden är från "frukostrummet" som bara tapeter osv är klart och lite möbler. Men jag tyckte det såg så mysigt ut med hunden som tjyvlagt sig på soffan för att vila lite. Nu har jag dock packat bort det mesta och skall börja med lite kortmakeri. Tråkigt nog så är jag ensam att göra sådant då ingen av mina vänner har begripit hur trevligt det är....blink blink...

Ikväll skall jag dock spana in lampor på ebay. Och måla lite och kanske söka reda på lite nya bilder och mattor som jag kan dra ut.
Ha en trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela