myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lite bilder...

Publicerad 2014-10-03 09:20:37 i Allmänt,



Det har ju inte varit några bilder på slutet så nu lägger jag in några
Här är en sur kisse som vill ut..

En av de fina buketterna som jag har här hemma

Lite nya bordskryddor mkt praktiskt att ha framme...när det behövs mer

Här en bild på våra nya sängbord, de svävande stolarna. Är mycket nöjd och allt krafs kan gömmas...läs makens.....tidningar.

Kommentarer

Postat av: Pia Bodin

Publicerad 2014-10-03 17:28:30

Hej du! Tack för din kommentar! Det är så roligt när man upptäcker andra som läser, inte bara ens vänner! Som sagt, häromdagen var likadant, tack, verkligen!

Vem jag är? Nja, också 51 år, trebarnsmamma, bara den yngsta 20-åringen kvar hemma (ett halvår till...), gift, bor i hus, har två hundar och ja, hemmafru då! Haha!
Försöker umgås med min pensionärs-mamma så mycket jag kan, hon bor inte långt från oss! Det är ofta hon och jag som är ute och fikar/shoppar på bilderna! :)
Att vara hemmafru är förstås härligt, om man trivs med det, men det gör jag1 Jag tar hand om familjen, städar, tvättar och lagar mat, i min egen takt, jag är min egen chef!
Och mat gillar jag, äter lchf, så mycket jag kan! Har lyckats få med min man också nu! De "gröna" är väl ännu ett steg och det är faktiskt för nyttigheterna, har inga direkta viktproblem. Däremot en känslig mage och en dålig hy, hoppas på att dessa gröna ska bättra på båda! Jodå, det gör de, men det händer ju också att man fuskar och det syns och känns på en gång!
Oj, det blev en lång kommenatar... ;9
Ha en trevlig helg och hör gärna av dig igen! Kram, Hemmafrun Pia <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela