myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag???

Publicerad 2014-10-21 07:44:09 i Allmänt,

Ja jag tror det är tisdag....det är den dagen jag brukar tappa bort i veckan. Ikväll så är det styrelsemöte i föreningen och idag så skall jag på butiken och öppna och ta emot varor. Gårdagen förflöt bara bra och jag var inte särskilt slut efter alla papper. Vilken skillnad motför förut då jag ville bara kräkas, spy och kasta upp när jag såg en pappershög.
Jag hann dock inte pyssla särskilt mycket utan tänkte jag skulle göra sådana pappershjärtan som man gjorde i skolan
 
Var inte alls så skitenkelt som jag minns...tur jag har en make som har mer tålamod än mig...Tanken är att jag skall göra kort med dem som dekoration. Blev bara 4 st hahahaa innan vi lessnade på pillet. Så vi såg lite Dexter istället.
I lördags sa jag åt maken att nu skall jag packa ihop dockskåpsmakeriet med alla verktyg, träbitar och jox som är spridd i köket och.....längre hann jag inte förrrän han sa - åh så skönt nu ryms jag oxå....Vad jag skulle säga var ju att jag skulle börja med kort hahahah och då blir det ännu mer stökigt. Skall ta en bild på mitt kreativa kaos. När jag skall göra kort så drar jag fram allt jag har och sprider ut och det låter väl otroligt men jag har örnkoll på vars allt ligger. Min hysteri över datorn har inte lagt sig...just nu har jag 4 rutor uppe på skärmen   en med erbjudande om att vinna en imac...en med de bästa sportklippen och en med hmmmm ngt vuxengrejs typ ring till mig....och en med att jag vunnit något. Lite svårt att nonchalera men jag gör mitt bästa. Maken har försökt allt men inte fått bort eländet....två gånger har det poppat upp en Amanda som vill prata med mig...och undrar varför jag inte svarar henne...jag tror att jag inte är hennes målgrupp. Tror nog att om jag var en väldigt ensam äldre herre så skulle jag kanske känna mig mer lockad. Nu står vårt hopp till sönerna som är mer duktig på datorer än vad jag är. Oj då nu kom det en med ngt spel rakt över skärmen...lite klurigt att skriva hahahaah
Den äldsta sonen har hittat en lägenhet upe på mariehem som han skall buda på. Såg trevlig ut och området är nog bra. Finns även lite för honom att syssla med där, men framför allt så behöver han någonstans att bo inte många dagar kvar tills han skall vara ute ur lägenheten.
Igår så var det så kallt härhemma att jag var tvungen att ta ett varmt bad och en kopp the för att få upp värmen. Då insåg jag att mina tossingar behöver få ett eget litet bad och pysslas om. Vet inte om det är en åldersgrej men jag tycker att fötterna behöver mer omvårdnad än förr. 
Från det ena till det andra, dottern säljer just nu New body och tar gärna emot beställningar. Kan å det varmaste rekommendera deras produkter. Köper alltid sockar och trosor därifrån. De har även underställ och annat till ett bra pris och väldigt bra kvalite.
http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_s.aspx?gKey=vfszq4dt&gInitPage=1
Detta är länken till katalogen...tror jag om allt funkar. Annars kan ni höra av er så kan jag skicka katalog.
Nu skall jag gå och ta ett kort på mitt kreativa kaos så får ni se eländet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela