myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ändringar i resplanen...till Florens

Publicerad 2014-09-04 07:32:32 i Allmänt,

Farmor Fia ( Milous) tipsade om ett annat ställe med väskor och det var okänt för mig???? Panik ny resplan hahhaha  hon hade varit där flera gånger och tipsade även om kringliggande byar. Men vi har ju en begränsad tid så vi kommer nog inte att hinna dit....Men vi kanske kan åka tillbaka med våra goa reskamrater?
Ja det finns fler ställen i Italien som jag vill till. Gardasjön har alltid lockat och vi har pratat om vandring också. Men då handlar mer resan om att äta och dricka och vandra. Jag gillar ju flera olika sorters resande, både stillsamhet och stad med gamla hus och konst. Men jag gilllar även charter, där du lämnar din hjärna i en burk på flygplatsen och bara jäser i en solstol.
Är osäker på om jag skulle gilla Asien?? Lång resa för att jäsa i solstol,,,,maten billig och viner..som är inhemska.
Palmer och spindlar nja. Men sen att det är sagolikt vackert och paradisiskt tvekar jag inte en sekund om. Men åker man så bör man väl stanna i 14 dgr och det vete sjutton om restid, mat och omgivning är värd. Men man vet aldrig det kanske är kalasbra. Enligt sonen är det helt fantastiskt...men jag tro han tänker på ölkostnaden???
 
I dag blir det en kortare resa...ner till jobbet. Var där en stund igår och det kändes bara bra. Hade egentligen tänkt jobba med avstämning igår men vi har ett "hoppande" internet just nu. Borta en stund och kommer tillbaka en stund....väldigt irriterande.
Igår afton var vi till lillprinsarna och där var de alldeles nystädat, för det doftande rent i hela huset. Kanske skulle ha gjort detsamma härhemma? Nja nästa vecka kanske....speciellt i köket. Hursomhelst så var Viggo hur söt som helst med sin glugg och jag ägnade väl kanske för mycket tid till honom för Liam kände sig nog försummad. För att få lite uppmärksamhet så sa han: - Har du sett så mycket hår jag har? och strök sig över huvudet.....lilltrollet.
En annan underbar upplevelse att få höra är när han säger: - Nu måste jag skynda mig att äta upp maten, för jag måste busa med morfar...Vilken lycka att få höra och jag gråter i hjärtat för dem som inte har sina små nära och få njuta av dem som vi får.
Idag blir det jobb och maken hämtar upp mig sen. Middagsplanerna har jag ingen aning om, vi har ju kokt potatis som vi kan steka. Potatisen var tänkt till makens Nätting men tydligen var den illa rökt och fick åka i soporna...yippie jag slapp stanken...fastän det är synd om maken som verkligen längtat efter den sk födan.
Nu blir det lite tvättande och borstande på denna människa innan hon hoppar ini i kläderna och åker ner till arbetet. Ha en underbar dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela