myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Svärson,städ och allmänt babbel

Publicerad 2014-09-28 08:24:36 i Allmänt,

Ja vädret blev ju inte så tokigt på vår städdag och det kom många och vi hann allt...nja lite mer buskfix behövs. Men det kan vi ta till våren och samtidigt flytta fler buskar. Efter avslutat jobb så for jag och handlade och målade lite på mina stolar och sedan såg vi ett avsnitt på en ny serie vi fått tips om. Definitivt min stil och det är roligt att jag läste en av böckerna nu i somras efter ett boktips från en kund och nu tipset om denna serie av en arbetskamrat och det visar sig att det är samma. Serien heter Outlander och utspelar sig på 1950 talet och 1700talet??? En kvinna som har råkat hamna i en annan tidsålder uppe i de skotska högländerna. Vi har sett fyra avsnitt och det blir nog fler i kväll.
På eftemiddagen så for vi och uppvaktade våran svärson och vi fick gofika gånger mycket. Han fick en massa bra att ha verktyg av oss. Så nu kan ha fixa och trixa med allt därhemma och jag kan inte med några meningar beskriva vilken toppenkille det är. Han är en superpappa åt sina söner som så där underbart anser att pappa är starkast av alla och att han kan allt. En omtänksam svärson och en fantastiskt fin sambo till dottern. Vi är så glada att han ingår i vår familj och jag tror att han nu känner sig hemma med oss tokskallar hahahaah. Han snubblar och spiller inte lika ofta som en av oss, men vi har inte tappat hoppet om att han nog skall bli lika klumpig som oss andra.
Småprinsarna hade gett honom den bästa presenten. De vaknar ju jättetidigt och brukar genast gå och väcka sina föräldrar. Dottern hade farit tidigt till jobbet och nu hörde han att pojkarna gick ner och han lyckades slumra om igen. När han gick ner en timme senare så sa de att de inte väckte honom för att det vara hans födelsedag ???? hur gulligt var inte det?
Lille Liam hade ett nytt blåmärke att visa och jag frågade om det hade gjort ont och han blivit ledsen?? Då sa han att han hade grinat sitt allra högsta så mamma och pappa hörde det.......
Jag har förhoppningsvis målat det sista varvet på mina blivande sängbord också, så kanske det hinns sättas upp på väggen i eftermiddag. Skulle vara trevligt....sen så hoppas jag att maken sätter dit dörrarna på dockskåpet så att det inte far in så mkt damm. Igår afton så beställde jag ngt som heter Tacky wax, det är som ngn form av klet som man sätter fast grejer med i dockskåpet så det inte far omkring och ramlar runt så fort man rör det. Det kan nog vara så att det slant ner lite mer grejer också..bla lite nya lister så att jag kan göra fler ramar.
Idag så skall jag nog baka något tror jag....vad vet jag inte riktigt än. Sen skall väl det ätas också....inspiration krävs....har ingen aning just nu om vad som serveras här till middag.
Men nu skall jag tvätta mig och klä på mig. Har en del punkter på min dag...en tur till Expo, en sväng ut till mor och en lite tur igen!!! till Ica, betala räkningar, måla taket på ett av mina skåp och sen så har vi tvätttid i kväll.
Så här kan jag ju inte sitta och babbla i evighet. Vi hörs..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela