myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Dagen S är här

Publicerad 2015-04-21 06:14:07 i Allmänt,

S som i stängning av gamla butiken.....wow. En efterlängtad dag, då det är mycket jobb kvar innan vi kan sitta ner och slappa. Men man får energi av att se hur fin den nya butiken kommer att bli. Allt är så enhetligt och fint och lättarbetat. Igår så packade vi upp varor för glatta livet och ändå så hann vi inte ens mer än hälften och mer varor är på ingående.
Idag skall jag vara på gamla butiken och packa och packa. Vi ställer sen kartongerna på pallar som vi då kan frakta lättare med palldragare. Så fort en sektion är tömd så skall den rivas så fort det går. Imorgon så blir det frakt, så vi måste hyra lastbil.
Slutade vid 4 för jag skulle hämta Milou på föris och laga middag och det skulle badas. Hon åt bra och det badades och lektes och busades och jag är nr 2 i rangskalan här hemma,,,nja kanske tre. Maken och Nalle är etta och tvåa, men det är okey för det är tvärtom med småprinsarna. 
 
Idag så väckte kisse mig tio i fem och han gav sig inte, Jag drog först täcket över huvudet men då la han sig på skallen!!!
Så då gick jag upp och nu sitter jag och surrar på facebook med dottern därborta på andra sidan atlanten. Hon har det bra och det bästa av allt är att det funkar riktigt bra med kroppen. Visserligen så käkar hon smärtstillande men värmen gör gott för hennes leder.
 
Lillan sover och jag skall passa på att göra i ordning mig och kanske hinner jag dricka en kopp kaffe till innan hon vaknar.
ha en bra dag allihopa och må solen lysa på er alla
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela