myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

fredagkväll

Publicerad 2015-04-24 19:47:34 i Allmänt,

Åh så skönt en betydligt lättsammare arbetsdag idag. Idag så har jag varit på nya butiken och jag måste verkligen säga att den blir fin :) Är faktiskt väldigt stolt. Vi har mycket kvar att göra men man ser verkligen att det händer något varje dag. Imorgon lovar jag att jag skall ta lite bilder, så ni får en sneakpeak på hur det kommer att bli.
Imorgonbitti klockan sju skall jag skjutsa äldsta sonen till flyget. Han skall till Amsterdam och möta upp flera av de vänner som han lärde känna när han var i Asien.
 
En av de andra sönerna med flickvän har varit och hjälpt oss nu i afton och i morgon far de rackarna ner till IKEA. så himlarns kul att fara dit och drälla pengar en dag. Fast egentligen har jag verkligen drällt iväg pengar idag hahaha har ju varit på banken och skrivit på papper och finasiering puh....mindre kul men vi fick fina avtal så jag skall inte klaga. Känner mig så glad över att jag inte känner mig helt död just nu och att det känns spännande och läskigt och fullständigt underbart. 
En av de saker som gör mig gladast är att vi har både telefon och bredband nu,,,tack vare min man till datatekniker, som fixade alla problem,
Imorgon skall vi vara på butiken och jobba så länge vi orkar. Vi har ju som sagt en hel del lådor kvar hahahahaah
är det ngn som har våldsamt tråkigt så är ni välkommen in.....
 
Sitter just nu med ett glas vin som smakar underbart och mår bra, Solen lyser så där vackert som den kan göra vårkvällar och det mesta känns bra-
kram på er alla <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela