myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag 11/4

Publicerad 2015-04-11 07:59:09 i Allmänt,

Jesstanes så trött jag är.....tror faktiskt att det beror på all anspänning och inte tungt arbete. Har nog överspänt mina hjärnvindlingar av allt organiserande. Ja så kom inredningen och ett fjärde åkeri blev inblandat. Fick veta att inredningen skulle komma och det kl 12-13. hade kallat in extra folk och vi satt och väntade.....ringde och då sa de...nja vet inte hur det blir...
Jesus kristus ...jag blir tokig. Nåja förklarade hur det låg till att vi satt och väntade och att vi förväntade oss att ta emot varor och det nuuuuuuuuu.
Efter mycket tjoller och avbrott i form av hissen krånglade, fika för byggpojkar och montering av skylt så kom då inredningen upp i butiken. Jag och min arbetskamrat höll ställningarna på gamla shopen och servade kunder.
Vad jag helt förbisett är att vi behöver inköpa en palldragare.....Så det står på måndagens "attgöralista" Efter jobbet så for vi iväg och hämtade släp och hämtade sedan upp de nya fåtöljerna och vid det laget så var det bara dax att ge sig iväg igen. Vi skulle ju på Rhapsody in rock.....vi hann inte ens byta om eller äta. Vi for hem i pausen....
Vi orkade inte hålla uppe ngn form av feststämmning utan for hem och där slocknade jag omedelbart. Så jäkla synd för jisses vad mäktiga musiker det var. Men jag kan hålla med recensionen i VK idag: Jättebra men inte fantastiskt. Jag skall erkänna att trots den höga ljudnivån av en hel symfoniorkester....så höll jag på nicka till.
 
Det är ju inte lätt att följa en tidsplan och anställa och göra schema med deadline och en massa kostanader när folk och fä inte gör det man kommit överens om. Skyltkillen skulle komma på förmiddagen...kom på eftermiddagen. Beställningar jag gjort.....har försvunnit när jag dubbelkollat.
Nog är det väl märkligt att man skall måsta bli förbannad innan ngt blir gjort.....
 
Idag skall jag jobba och det skall tas en sista sväng med släpet, till återvinningen. Resten bör vi kunna fixa med vanlig bil. Ikväll måste jag göra färdigt momsen och kolla över planeringen och kolla om vi följer budget. Att göra en miljoninvestering innebär att man måste hålla koll på vars allt försvinner. 
Jag hoppas att vi kommer att laga mat ikväll och äta tillsammans. Vardagskvällarna är så röriga att vi inte hinner sitta ner och nästa vecka blir det långa dagar och antagligen ännu rörigare. Tur att det bara är en tid, som snart är över och att ljuset utomhus sprider värme i kroppen. Åh ljumma morgnar och kvällar på altanen...suck så skönt och välkommet det skall bli.
Klockan är nu alldeles strax åtta och jag skall ta en kopp kaffe till och bara sitta och tomglo lite....
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela