myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag 20/4

Publicerad 2015-04-20 07:06:52 i Allmänt,

Idag är det barnbidrag hahahah inte aktuellt för mig som har vuxna barn. Men det brukar märkas på dagskassan haahaha
Så skönt, nu är det nästa sista dagen innan stängning och vi får riva. På onsdag kommer det en köpare på en del av inredningen, så det blir att jobba snabbt. 
Helgen har varit bra, för vi har ju haft finfrämmande av både prisessa och prins. Vi har sett flera filmer och käkat gpdis och jag har fått höra en hel del om poängsystem?? Vi var på Lekia på lördagen och där kopte vi lite samlarkort med Pokemon. Tydligen mer avancerat än vad man skulle kunna tro. i ärlighetens namn fattade jag inte så mycket, men jag försökte faktiskt hänga med i förklaringarna.
Sen så har vi tittat en hel del på youtube,,,mest spindlar och ngt spel som tydligen skulle vara jätteläskigt. Jag som blir rädd för det mesta begrep då inte vad som skulle vara läskigt. Men efter ett tag så fattade jag att det var ju inte självaste spelet utan ngn form av förklaring. 
Förr frågade han om han fick se på klippen, men nu skriver han själv och trycker sig vidare så man bör sitta med och kolla på vad han ser på. Han gillar ju att se på läskiga saker och ville hemskt gärna se på ngt som heter Chuckie. En docka som ser förfärlig ut och som är en karaktär i en skräckfilm. Blir inget sånt...inte bara för att det är fel ålder utan även för att det törs inte jag heller se.
Så vi kikade på filmer där de visar samlardockor av nyss nämnda dockor. Var en ganska lagom nivå och jag kunde konstatera att det där med samlardockor verkar vara en stor grej, för det fanns många filmer.
Så här ser han ut.
Jag försökte vara pedagogisk och berätta om hur filmakarna bara ville sälja dockor och göra dem läskig för att tjäna pengar. Men till slut sa gossen att det visste han minsann och det var kul för de var ju så läskiga att se på??? Vi såg en stund och sen såg vi på Kalle och chokladfabriken istället.
 
Idag skall vi på banken och sen fortsätter vi att packa och greja och tjollra. I eftermiddag skall jag hämta lillan på förskolan och jag blir mormor på heltid ett tag haahaha
Vi har ju henne nu i några dygn och sen tar Farmor vid. Modern är ju bortrest och fadern jobbar så då hoppar vi in och sköter lilltrollet.
Nu skall jag fixa mer kaffe och se om jag skall idas duscha eller så sparar jag det tills ikväll. Njaaa börjar med att bädda sängen...sen så får jag se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela