myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag 29/4

Publicerad 2015-04-29 07:13:41 i Allmänt,

I mitt liv så händer det inte just mer än bygga butik och utföra de uppgifter jag åtagit mig. Gårdagen flöt på i ett raskt tempo och vi byggde om och hann riktigt mycket. När det gäller det tekniska dvs kassor och skrivare och betalapparater så funkar det inte :(  Tänk att jag alltid har fog för min noja...... Idag så bara måste det fixas annars kan jag nog inte sova.......
Idag så fortsätter arbetet och jag tror att det kommer att bli bra. Men torsdagnatt kommer vi nog att vara uppe och sätta prislappar och städa. 
Ikväll så är det årsmöte i föreningen och jag bara måste gå dit, då jag har punkter som skall redovisas. Igår så hann jag ta in en offert på trädfällning som skall göras på området och kan konstatera att mycket kan skötas via telefon hahahaha När jag kom hem igår kväll så hann vi gå en tur runt området och kolla in vindskydd och skador som snökörningen har åsamkat under vintern. Skulle ta en kvart men tog en timme och det hann skymma innan jag kom in och tog mig en macka innan jag kröp i säng.
 
Vi har tre stycken som kommer från Norge ( All vår kontakt med Panduro sköts via norge)och hjälper oss att bygga och det går i en ganska bra fart, nu när vi hade hunnit hänga upp nästan allt. Lagret ser inte klokt ut och kartonger står på varann och huller om buller. Men sådant får vi ta senare.
Nu skall jag stappla iväg till badrummet och försöka tvätta fram ett happyface och sträcka lite på mig och ta lite svart på fransarna och sen hoppla iväg och jobba.
Kram på er alla <3
 

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2015-04-30 12:23:31

Har du skaffat häst?trevlig helg o lycka till med ny öppningen!kram

Svar: Nä det kommer nog inte att hända.....tror jag hahhaha Har bara mina egna ädla galoppben som ett arabiskt fullblod.
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela