myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tvättberget från h...vetet

Publicerad 2015-04-26 07:27:45 i Allmänt,

Jisses vad tvätt vi hade....pust. Vi har inte tvättat på 14 dgr och bytt kläder varje dag och sängkläder och allt möjligt som jag grävt fram och som jag anser behöver ett bad. Tur vi har en stor tvättstuga och en av maskinerna är av sorten "skitstor".
 
Igår så var vi och jobbade hela dagen fram till 17 då gallerian stängde. Vet att vi hann en hel del men det syntes knappt hahhaaah.
Efter jobbet gick vi in på coop och köpte med oss sallad hem och lite dipp och chips. Såg på lite film och försökte hålla mig vaken. 
Doften av Voltarenkrämen som vi smörjer in oss med ligger tung hahahaha. Nä så allvarligt är det inte, det var värre när vi var kvar i gammbutiken och jobbade i veckan, jisses vad vi slet. Nu ser vi dock slutet i den tunneln och det är mest grovsopor och småskräp och högst sex lådor med grejs som skall iväg till nya butiken.
Ja grunks och skräp....och jag blir trött bara jag ser eländet. Men jag städar hellre i den röran än tjollrar på med det tråkigaste som finns.....bokslut. Har sammanställt en massa och i morgon skall jag lämna in till revisorkonsulenten, som sen kommer att ringa och fråga hundra frågor och vilja veta och ha listor på allt möjligt. Det är så förbaskat märkligt att det är jag som gör allt jobb och ändå får betala djävulska summor???? och allt är mitt ansvar ändå om det blir fel.....blir upprörd bara jag tänker på det. Fast min revisorskonsulent är miljarders gånger bättre än revisorn som egentligen inte gör ett skvatt. Lugna ner dig nu Ingalill....nu börjar pulsen slå för hårt.....
Nu tar vi istället lite bilder från ny butiken....
Visst ser ni att det börjar likna något.....men vi har en hel del kvar. Vi har en hel del varor ouppackade och belysning som inte är klar och.....och ...och
Undrar lite förtvivlat hur vi skall hinna.....få upp allt och se fixa fint.....Vi får helt enkelt skrota alla planer på att göra butiken fin med skyltar och grejs och dekor och demosar. Vi måste koncentrera oss på att få upp varorna. Men det hade varit så roligt om vi hade pyntat och gjort fint tills öppningen. Men det får vi fixa sedan...
Nu skall jag ut i tvättstugan igen och sen packa alla pärmar som skall iväg i morgon bitti och sen sätta mig ner och dricka lite kaffe.
Sköt om er allihopa och rå om varann.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela