myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Dagg = Blöt i rumpan

Publicerad 2015-08-24 06:37:35 i Allmänt,

Jisses villken dagg det varit under natten...när jag gick ut för att njuta av dagens första cigg. Så blev jag alldeles blöt i rumpan. Nu sitter ju inte jag som gud skapade mig därute på altan utan har morgonrocken på mig men den blev blöt och det var bara att byta och hänga upp. Men det var vackert därute för nu kunde man se alla spindelnät som var full med dagg och de var i princip överallt därute i terrängen. Kisse såg lite rolig ut för han gick och stannade och skakade av tassarna och gick och stannade. Tydligen tyckte han att det var konstigt för han tittade på mig och jamade , precis som om jag kunde göra något??? Igår var det i huvudsak jobb och det var inte lika långtråkigt som det kan vara på söndagar. Tror att det är att man inte kan gå ifrån och ta en rök som är värst haahaha.
Ja vad hände mer igår??? jo vi började med tavlan som jag tänkt ovanför soffan. Vi hjälptes åt och drog lite streck här och lite streck där. Nu skall jag dit med lite struktur och sen fortsätta måla lite streck här och där. men det får bli kvällens jobb. Idag så blir det nagelfix på morgonen och sedan jobb till kl 18. Kommer nog mycket varor idag, då jag antar att det kommer två ordrar på en gång. Som jag sagt förr så har ju svinnet ökat en hel del på butiken och ibland så tar folk ur förpackningarna och hänger upp dem tomma ,nu undrar jag? Försigår det samma sak på banken??? Var och hämtade ut en ny dosa för min bankdosa hade gett upp. Till min förvåning låg där endast sladden....hmmm, Har de tjuvar på banken ? det känns inte tryggt hahahaha Så imorgon ska jag träffa min bankman och ställa han mot väggen, närå...jag tror nog att den mänskliga faktorn slagit till. Men som sagt jag skall träffa min bankman imorgon och ngn annan banksnubbe. De skall berätta om ngn sorts pensionsgrej för mig och jag har sagt åt min bättre hälft att närvara. Anledningen är att jag är så ointresserad och misstänksam så jag kan lätt säga att nä jag skiter i det där. Därför är det bättre att ha med mig ngn som ids lyssna hahahaha. Pensionssparande för mig är bara skit,,,,ja dubbelbeskattning och de fiskronorna man får ut är pinsamma. Sen så är jag ju en sådan krass person så jag tänker ju att jahaha jag skall alltså spara pengar till min ålderdom???? hmmmm kan ju ge mig faen på att jag dör dagen före utbetalningen,
Ja lite så är det....jag är nog en cyniker, det låter nog inte så trevligt, Men jo usch jag är nog en cynikenr. Med det som ny vetskap börjar jag dagen med att borsta tänderna och sätta lite svart på ögonfransarna. ha en bra dag ni andra hahahaah:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela