myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Kalas och glädjen över att få ihop ett lag

Publicerad 2015-08-05 08:39:32 i Allmänt,

Vi är många i vår familj och det är extra bra om det behövs lagspel. En av kvällarna så spelades det volleyboll och det var skiftande talanger i lagen hihihi. Det var roligt att se på när bollen flög åt alla möjliga håll och kanter.
Sen så blev det badminton och tennis mellan varven oxå....ena sonen hade köpt ett sådant fiffigt nät att det gick att ställa in olika höjder och bollar och racket följde med. Stadigt och rejält och inte speciellt dyrt heller.
Jag var flera gånger till Ullared den veckan och jag kan verkligen säga att det kräver tålamod och list att ta sig fram i lönetider och semester därborta. Bara att hitta en parkering kräver lugn och behärskning för där råder djungels lag och ingen större vänlighet alls. Jag och maken hade tur och slapp cirkulera i evigheter och samma tur hade vi i kassorna. Just ingen kötid i vissa kassor och 45 min i andra...puh.
Sen har vi ju dessa sniglar som barnen tyckte var speciella till en början i alla fall. Sen var de bara läbbiga och ingen ville ju slafsa runt på dem. Viggo hittade en humla som mådde lite risigt enligt honom så berodddde det på ålder för han var grå på stjärten hahahaah
Sen hade vi ju oxå kalas därnere för vår Liam som blev hela 5 år ?? helt galet att trissenisse har blivit hela fem. Han som är vårt stora framtidshopp inom ....ja det mesta som kräver fantasi och hjärnarbete. Vi pyntade huset med ballonger och serpentiner och åt smaskig tårta och öppnade presenter. Barnen hade i princip nya grejer varje dag som de fick och jag tror att de kommer minnas veckan som den gången de fick så mycket leksaker hahahha. Modern hade gjort tårtan efter önskemål från födelsedagsbarnet och den var stor och fantastiskt god med smaskig choklad.
 
Vet inte om det syns men den var extra hög och inte ens vi alla orkade äta upp hela och ändå är vi tårtätare av rang de flesta av oss i alla fall.
Maken kom hem från stugan tidigare än beräknat, antar han saknade mig lika mycket som jag saknade honom. Han fixade en sen grillmiddag då jag jobbade igår afton och även äldsta snen kom förbi och avnjöt grillat. Maken tog med sig de mesta som vi hade i stugan i matväg då det nog inte blir ngn längre vistelse där något mer denna sommar.
Med sig tog han även kisse som nu varit flera veckor uppe i stugan och tyckte det var en skitidè att fara hem skulle jag tro. Inatt har han legat på min kudde och kurrat så högt att jag vaknat två gånger så så hemskt kan det ju inte ha varit att komma hem. Nu skall jag göra mig i ordning för jobb. Här verkar det bli bra väder även idag och det blåser inte??? underbart även om det syns på kundantalet....men vi behöver sol och värme i våra stackars sinnen hahaahah
ha det bra allihopa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela