myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Morgondis

Publicerad 2015-08-11 07:24:11 i Allmänt,

Kisse väckte mig väldigt tidigt och jag gick upp och gav honom lite vatten och gick sen och la mig och sov en timme till. Igår så somnade jag två gånger i soffan och tills slut gick jag och la mig och tänkte att hur skall jag orka vara vaken och se deckaren på tv imorgon (ikväll). För jag tror att det var ikväll den nya deckaren Harry Bosch börjar??? Gillar böckerna om honom så det skall bli trevligt att se hur serien kommer att bli.
 Sen var det ju det där om mina planer om att laga middag....nja det blev det här
Tunnbrödsrulle...nyttigt? inte på en fläck,,,gott? sisådär...
Skall försöka bättra mig och kanske redan idag hahahaaha kommer jag att laga en bra middag. Nåja vi får väl se vad jag hittar på för svepskäl. Igår så sa jag åt mig själv att det skulle gå lite fortare med maten om jag åt ngt lättgjort och då kunde jag snabbt börja se min serie och ändå hinna göra bort lite fakturor. Jag var så lättövertalad.
Jag gjorde mig oxå lite slingor i håret, men jag skall nog göra ngr fler. En sak är klar man ser inte klok ut i slinghättan.
Mina planer att tejpa fötterna sket sig oxå för då måste jag ju ha sockar på mig....och det vill jag inte för då måste jag ju ha långbyxor och när vi nu äntligen har lite värme så vill jag ju inte klä mig mer än nödvändigt.
Måste visa er ett rligt namn som vi läste på en skylt när vi var i varberg- Efter strandpromenaden så fanns det nakenbad för herrar och damer och damernas hette....
Lämpligt och bra namn eller hur? Men under den veckan vi var där gick det sådana vågor att ingen vågade sig ner. Inne i hamnen fanns det oxå badmöjligheter men som sagt lite för kallt och lite för vågigt.
Ute är det nu disigt men jag tror att det kommer att lätta och att vi får en vacker dag idag oxå. Maken ringde och de hade haft en underbart vacker dag ute på havet men ingen fångst att tala om. Hahhaah storfiskarna kommer att komma hem med så lite att det kommer att räcka till ett "pärkok".
 
På jobbet är allt bara bra och det är roligt att gå till jobbet och det är väl lyxigt. Just nu så håller jag mest på med prisändringar, priserna höjs varje augusti och då skall alla produkter få nya prislappar. Vi har ju ngr tusen produkter så att det är bara att jobba på hahahah.
Tänk att om en månad så är vi i Prag...jisses så mysigt och trevligt. Kan då troligtvis frossa i stenhus och gamla byggnader. är ju som ni vet lite tokig i gamla hus. Historia är ju ett favoritämne för mig och jag hade en femma i betyg vill jag minnas. Vad jag hade för betyg i matte vill jag förtränga så det talar vi inte om hahaha. Har läst lite grann om Prag men kommer att göra en fördjupning innan vi far.
Har oxå lagt in en resa till Rom som en måstegrej. Vill se Hadrianium som är ett tempel där flera spännande personer från historian ligger begravda. 
 
Nu har jag kokat lite mer kaffe och kan fortsätta sliddra och sladdra lite till. Då kan vi ta en liten diskussion om behåring!!! Läste någonstans om att ju äldre man blir ju mindre hår på kroppen får man, eller rättare sagt håret slutar växa lika mycket. Hår på kroppen verkar ju vara det äckligaste som finns åtminstone för den yngre generationen. Det rakas hejvilt och ryks och dras, förutom håret och fransar vars hår skall förlängas???? Män rakar sina kön precis som kvinnor, märkligt i mitt tycke och jag måste erkänna att jag tycker det ser fånigt ut.
Man kan ju använda det till ngt???
 
Personligen så struntar jag högtidligt i min kroppsbehåring, som jag ser som fullständigt normal. Kan dra ngr tag över benen och under armarna om det blir tofslängder hahahaha. Men om jag var man så skulle jag nog se till att håret ur öron och näsa trimmades för det gillar jag inte. Men jag kan förstå kvinnor som har mörk kroppsbehåring att de liksom vill hålla efter men för egen del så är jag ljus och ganska obrydd.
 
Den här killen har då hittat ett bra sätt att utnyttja sin behåring.
När jag var tonåring minns jag att jag tyckte det verkade äckligt med killar som hade hår på kroppen, men det har ändrats och nu kan jag istället tycka att det kan vara attraktivt och manligt.
Kanske något arv som jag har kvar sedan mina förfäder från stenåldern. Då behövdes kroppshåret för vi skulle behålla värmen bättre där vi satt inne i grottorna och huttrade. Ju mer hår mannen hade desto mer överlevnadsduglig kanske??
Äsch nu lägger jag ner detta för denna gång...men i will be back muaaahahaaaa

Kommentarer

Postat av: Life of Johanna

Publicerad 2015-08-11 10:55:02

Nu gjorde du mig sugen på tunnbrödrulle!

Ja jag känner jag vill uppmärksamma de som kommenterar, och har en funktion som gör det åt mig annars hade det nog varit lite jobbigt :( Och samtidigt får de som läser lite tips :)

Är som du gillar vardagsbloggar som bloggar om ditt och datt och som kan skriva att idag är det en piss dag och inte förskönar hela livet som en dröm :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela