myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Vackra dagar

Publicerad 2015-08-09 10:26:49 i Allmänt,

Vi har haft flera vackra dagar senaste veckan, vilket säkert känns surt för många som gått tillbaka till jobbet. Nu i helgen tror jag har varit en riktig bröllopshelg. Vi har haft många kunder som själva köpt grejer till bröllopet samt gäster som köpte inslagningspapper och papper till kort. En stack ut lite, då temat var svart och det känns lite ovanligt åtminstone för mig. Det skulle vara svarta dukar och servetter och ballonger och de enda svarta servetter vi har är med dödskallar. En annan sak jag lagt märke till är att det är många som har gravidmagar, är det ngn babyboom på gång? Kommer att bli trångt på förskolerna om ngt år.
Nu på morgonen har jag duschat och tagit ett fotbad åt mna urfula fötter. Jisses så spruckna hälar och allmänt bedrövliga tossingar jag har. Brukar vara duktigare på ta hand om dem men inte i sommar. Jag har överhuvudtaget varit dålig på att ta hand om mig själv och ögonbryn och övrig oönskad hårväxt tar snart över. 
Jag måste åxå visa er en fin bild jag tog i sommar, riktigt nöjd och skulle kunna ha en affisch på väggen av den bilden bara för att det är så vackert.
Visst är det vackert med dagg och regn på växter? En annan vacker bild är från stugan och maken tog den nu tidigare i veckan och man bara vill dit och sitta och titta ut över sjön.
Jag och kisse gick och la oss tidigt igår och det var inte så konstigt att jag vaknade halv sex i morde och sen dess har jag dolat på med den ena och det andra och egentligen inget vettigt alls. Nu skall jag strax bege mig till kyrkogården och sedan till jobbet. Funderar på att måla lite idag på en tavla, en sådan där doodletavla som vi har fått in till butiken.
 
Inte just den här kanske hahaah utan ett med ett träd. Kan dock inte bestämma mig om det skall bli en tusch eller acryl??? vi får väl se. Sen så har jag prismärkning att pyssla med så tråkigt behöver jag inte ha idag.
Maken som är i Norge ringde igår och berättade att han lyckats bryta av fiskespöet inte pga av en fisk utan att han fastnat i ngt??? hahahaha storfiskarn :). Sen att de hittat en torks som var full i mask....hmmm vet inte om jag är så sugen på att de tar hem ngn fångst. Äckligt!!! och jag är glad att jag slipper se för då skulle jag inte vilja äta fisk på länge.
Ha det bra allihopa ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela