myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Löööördag och trevligheter

Publicerad 2015-12-05 09:39:38 i Allmänt,

Idag är det äntligen dags att få fara och uppvakta våran stora flicka på hennes högtidsdag. Så trevligt inte minst för att vi blir många och det blir trevligt att ses utan mest för att fira "lillkickan" Innan det blir dags mitt på dagen hade jag tänkt hinna ut och köpa lite grejs till lite pyssel som maken skall få spika ihop efter instruktioner. Hmmm är inte helt säker på att jag kommer att hinna...... Nåja det är härligt att vara ledig idag, trots att jag har mycket på schemat i helgen så känns allt kalas. Igår så bakade jag sk Noblessekakor och stekte lite goda biffar. Lammfärs, feta och persilja i massor av riktigt smör. Har provat med olja och margarin...men nope inte lika bra.
De blir aftonens middag och det är skönt att ha lite förberett. Ja vad står mer på min lista i helgen. Handling och inköp av ris och mjölk. För jag skall ju koka gröt till 27 vuxna och 9 barn??? Så pannor måste det oxå raggas tag i för jag har inte ngr sådana stora kastruller. Hmmm antar att det blir gröt av 15-16 liter mjölk....För en liter räcker till ca 2 vuxna och 2 barn. Vojne vojne kommer att bli mycket gröt hahahaha. Sen blir det glögg, och must och pepparkakor och julgodis, kakor och musik osv. Men det är inte mitt ansvar och det hade varit roligt att vara med men jag skall jobba. Efter jobbet blir det järnet till hallen där My har juluppvisning med sina cheerleadinggrupper och alla aktiva. Efter det...eller jag måste nog kila lite tidigare, då skall vi till pappa och ge honom julklappen/presenten. Passar ju bra nu när snön har fallit. Sonen kör och hämtar åsså möts vi upp hos papps. Skall försöka få upp mina prints på väggen nu i helgen, men är nu osäker på vilken vägg...typiskt. Tog ett snabbt kort när jag placerade ut dem för att få ett begrepp om hur de skall sitta.
Kommer nog att bli jättefint, tror jag. Men nu avslutar jag för om jag skall hinna allt jag tänkt på ngn timme så gäller det att öka farten. ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela