myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag 28/2

Publicerad 2015-02-28 08:07:59 i Allmänt,

Månadens sista dag och "skitfebruari" är slut och över. Känns bra och nu vädrar jag vårluft,,,fast det bör väl komma 7 snöoväder till innan vi kan säga att våren är här, allt enligt bondepraktikan. Mitt förslag är därför att vi tar hela nästa vecka som snöoväder och sen full fart mot våren???? Nähä nu slog det mig att det är sportlov nästa vecka och då skall det väl sportas ute....gör barn det nu?
Gårdagen var så.. ja...hur var den? Svårbestämd helt enkelt. Jag var inte ledsen eller avslagen eller trött eller ngt sådant. Jag var bara och det var som balsam att bara vara. Mina underbara kollegor har stått själva och tagit "mina" pass. Tack <3
 
Sonen och sonahustrun hade kommit upp till begravningen och igår for hon hem, då sjukhuset kallar. Hon jobbar i Falun och de hade haft sportlov och dessutom skidtävlingar och det hade varit full fart på ortopeden där hon jobbar nu. Hon har haft sin håg att specialisera sig på kirurgi men att det var så hemska arbetstider inom kirurgi så hon kände att det tog emot. 
 
Det var bättre att bestämma sig för en speciell sorts kirurgi tex hand, då var det mer humana tider. Allmän kirurger hade i princip dygnet runt jour.
De for iväg och åt lunch och var med hennes föräldrar och jag stannade hemma och städade i samlingslokalen vi hyrde för begravningskaffet.
Dottern med familj har farit iväg till svärföräldrarna och skulle lämna lillan där och sen övernatta på hotell i S-svall. Det var nog efterlängtat att de fick lite tid tillsammans och lillan har väl haft time of her life antar jag.
Farmor är nog jättetrött men glad över lilltrollets närvaro.
Oj det hände ngt konstigt med datorn, vit skärm...marmorerad skärm, myrornas krig....svart.
Men nu funkar den igen!
Idag skall vi göra ngt efterlängtat istället för det vi borde göra. Vi skulle ha behövt fara och kasta på returmarknaden , men istället så skall vi på stan med Viggo och fika/luncha och gå på Lekia och köpa en sen julklapp. Det blev dubbelköp till jul så nu äntligen....Åh så mysigt att få vara med honom en stund.
I afton kommer en annan son hit och vi skall umgås och spela spel.
Allt känns riktigt bra, faktiskt och i det tänker jag vila i denna helg. Tänker inte söka oro och problem det hittar nog igen en om det skulle behövas. Må så gott alla och ta hand om er själv och krama ngn idag, en sambo/make, en kudde eller dig själv
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela