myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon och välkommen tjugohundrafemton

Publicerad 2015-01-01 13:53:47 i Allmänt,

Så häftigt nu skriver vi 2015 och som vanligt tycker jag att 2014 swishade förbi...lite kusligt är det allt. Vad kan detta år ha i sitt sköte??? jamen huvvaligen inte vill då jag veta det. Man tar det som det kommer och får försöka anstränga sig att stanna upp i nuet och ta vara på varann och nära och kära.
Vänner i min omgivning har blivit mor och farföräldrar och delar min känsla av att det är underbart med de små. Men det är oxå en sorg hos de som inte fått uppleva det stora och det är ibland lätt att glömma bort det i sin egen lycka.
 
Jag började året med att må allright...inte toppen utan det funkar. Men istället för att säcka ihop i soffan och bara dega och känna sig seg körde jag igång och rensa och slänga och tjollra på och jäsiskens så mycket jag snört och fixat.
 
Jag började genast slipa och målartvätta och sedan måla min byrå. Vi har ju fått en ny färg till möbler på butiken och jag må då säga vilken jättebra färg. Det enda som suger är torktiden.......för nästa varv. Bläääää avskyr att vänta och i detta fall 15 timmar tills nästa varv. Men sen utlovas en pärlhård yta. Den täckte jättebra ingen doft och dryg. Känns bra att veta att man kan rekommendera en produkt.
 
Idag fyller min svärson år. hipp hipp hurra säger vi och ska senare i dag få nöjet att gratulera honom. En mycket fin man till min dotter. Ansvarsfull och så lugn och snäll och stabil. Synd att vi så sällan vi får träffa honom då han jobbar som en liten iller och tar så god hand om sin familj.
Många nära och kära har varit hängiga under julen och nu står väl på min önskelista först och främst en önskan om tillfrisknande och att alla får vara pigga och raska.
Imorgon så blir det jobb och sen upp till stugan...yippie . Ledig i helgen dubbelyippie.....Sen rackarns annåda är det inventering på måndag. Inte det roligaste man gör men så skön känsla när det är gjort. Dessutom så kommer en del ur My:s förening och hjälper till och de brukar gå fram som en svärm gräshoppor.
 
Har jag några nyårslöften då???? nja är inte riktigt säker utan måste återkomma om det. Har mycket att fundera på under kommande 14 dgr och stora beslut om mycket pengar och vår framtid. Återkommer om det oxå för det är skönt att lufta sina tankar här, trots att det oftast bara blir en massa svammel...som vanligt. Men jag är och förblir ett storsvammel med superkoll hahahahhah Att sen få skriva ner lite tankar brukar göra att det lättar i knoppen. Men nu skall jag fortsätta min framfart i rensning och sortering i skåpen. Har insett att det är rätt bra med plats om man bara snör och soreterar. Men det är ju klart att nu har jag ju bara flyttat ihop allt ini förrådet hahahahaahah. Så egentligen kommer den stora utmaningen i att få ordning få allt skruffs igen utan att fylla där jag just tömt....hahahha jag det är svårare än det låter. Tills vi hörs miljarders kramar från mig /oss

Kommentarer

Postat av: Pia

Publicerad 2015-01-04 13:26:39

Ja, inte var den varken särskilt spännande eller bra ("Gone Girl"), tycker jag... Har du sett filmen ännu? Jag ska ge den en chans, den gör sig kanske bättre så...? :/ Hoppas året startat bra och fortsätter så! Kram, Pia.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela