myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Här hemma sjungs det lovsånger....

Publicerad 2015-01-29 07:42:48 i Allmänt,

Hör ljuv musik och små suckar av Gud ske pris.....Det är inte jag, maken eller kisse utan det kommer från våra växter!!!!
Jag har nu planterat om blommorna och de har fått nya större krukor och en stackare hade knappt ngt annat än rötter kvar i sin kruka....
Jag bar hem krukor och blomjord i massor så armarna drogs nästan ut så långt att nu kan jag nästan klia mig under fötterna utan att böja mig ner.
Men.....jag har ju köpt nya växter och nu är här så fullt i fönstren att det ser knasigt ut. Det beror på att jag kan inte kasta en växt så länge det finns liv....ja så knäppt är det. Har 5 stycken som bara är en skugga av sitt forna jag. Men jag kan inte trycka ner dem i soporna bara så där när fortfarande en livslåga syns. Lägger kanske för mycket känslor i detta ,men jag har aldrig påstått att jag har hela kompaniet pippifåglar på plats.
Men jag har en lösning....sonen flyttar in i sin nya lägenhet om ngn vecka så då skickar jag dit de blommorna och har därmed lagt allt dödsansvar på honom:) Han kommer att klara det fint och det kommer att gå snabbt.
 
Började även igår afton med mitt måla tavla projekt? Hmmm inte riktigt säker på hur det kommer att bli men jag har/kommer att dokumentera och "publicera" om det blir bra.
I afton är vi barnvakter och vi skall även iväg på kalas till sonens flickvän som fyller 23 vilda år. Hipp hipp hurra för Sara idag.
 
Maken hinner nog bara slänga i sig mat och sen far vi, så det inte blir så sent för lillan. Vi ska ju bada oxå.....hon och jag :) och mysa tillsammans alla tre under filten. Det syns att hon gillar det lika mycket som vi.
Småprinsarna får vi oxå träffa och det ser jag fram emot. De är så festliga så de får alltid både mig och maken att le så där fånigt.
Idag jobbar jag hemifrån, men har tänkt att det bara blir till två, sen får det vara nog. Nya pärmar för 2015 skall göras och moms förberedas. 
 
Det är väldigt skoj att få höra så mycket positivt från våra kunder. De tycker det skall bli roligt att vi flyttar och att vi får större och ännu mer varor. Vi får så mycket frågor att vi har fixat skyltar inne i butiken där vi skrivit svaren på de flesta frågor vi får. För i ärlighetens namn så upptar det lite tid i försäljningen att berätta och svara på alla frågor. Många kan känna oro att vi skall ta bort ngt ur sortimentet som de gillar och vill veta om ngn speciell produkt. 
Mina arbetskollegor var i den nya lokalen igår och märkte ut det vi vill ha kvar, tex skyltar och bord. De river för fullt där och jag skulle allra helst vilja stå bredvid och se på och agera arbetsledare. För när man är där ser jag många tomma kaffekoppar????? Skulle haft en hög hatt och en piska och ryta och domdera...nja kanske inte. Men med byggare brukar inte smek och smicker hjälpa är min erfarenhet, utan hot om våld hahahhaah
Ja nu kan jag inte blunda för faktum att skall jag få ngt gjort idag så är det hög tid att börja.
Må din dag knoppa ut och slå ut till en underbar väldoftande blomma vars doft och skönhet hänger kvar till läggdags....jisses så poetiskt hahahaha
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela