myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jisses annåda

Publicerad 2015-01-28 07:19:28 i Allmänt,

Jag sov så gott när maken väckte mig. Jag brukar ju sällan sova kvar när han gått upp, men jag sov som törnrosa. på rygg och med knäppta händer på magen !!!! Hade i ärlighetens namn kunnat fortsätta en stund till i sömnens förlovade land.
Var tröttare än tröttast när jag kom i säng igår. Var som en disktrasa i huvudet efter dagens arbete. Det tar mycket mer på mig att arbeta med skallen än kroppsarbete. Men fick det mesta gjort och hann även med ett litet besök för att hämta ut traderavinster, när jag skulle fara och titta på olika skyltar. 
Oj så mycket olika sätt du kan göra reklam och skyltar och jag såg en hel del fina exempel. Men vi vill ju ha det enkelt och inget fancy pancy, men inspirerad blev jag. Såg en stor glasvägg där man lagt in en diodslinga i form av ett hjorthuvud, jäsikens så tjusigt det var.
 
På kvällen så var jag barnvakt medans lillan sov, den ordinarie barnvakten var sjuk så då hoppade jag in mellan 20-22 men jag slumrade mest bara i soffan och vaknade till just innan My kom. Så när jag kom hem så var det raka vägen i säng.
Har beställt en matta, i det ligger två olika skäl varför det är unikt för mig. Det första är att det är från internet och därför inte kunnat se och känna och det andra är att jag aldrig köper från inredningsföretag eller postorder eller ngt liknande. Men jag hittar ingen som jag gillar här i stan och jag vill ha i Patch work stil. Sen så var den så billig att den kan duga i stugan,,,,En "riktig" matta i den stilen går på inte fullt 7000;. så antingen flipp eller flopp.
Såg den på tv reklamen och pang så slog jag till.
 
Gilar färgerna med mycket "tantlila" och rosa. Utrycket tantlila kommer från en arbetskamrat som påstår att det är en poppis färg bland tanter.....japp jag gillar den färgen och kan nu titulera mig för tant. Men det är okey tant lila det är jag det...
För mig så står lila för andlighet, kraft och kvinnlighet och numera även tant???
Åh vet ni vad? kanske måste köpa nya gardiner hahhahaah
Allra helst tunga i sammet men det skulle inte passa i vårt rum. har blivit så förtjust i tunga lite tjockare gardiner. 
Tänkte sluta vid tretiden idag och gå förbi buketten och inhandla lite krukor. Oftast har de så himlarns dyra krukor på buketten men jag måste verkligen fixa det och mer blomjord. Så i afton skall jag förhoppningsvis plantera om lite växter och även gå till två nyinflyttade familjer på området och hälsa välkommen. Vi (styrelsen) brukar göra det och visa och berätta lite om boendepärmen osv. Maken jobbar sent hela veckan så det passar bra att göra lite småfix då. Hmmm vi får väl se???när jag gör upp planer så brukar det sällan bli ngt av dem....
Om jag hinner blir det nog ett bad oxå...ja jag har blivit alldeles tossig i att bada. Så varmt och skönt och man blir nästan lite avsvimmad efteråt och så skönt pömsig. Kan kanske bero på att jag badar hett haahahah
Har oxå tänkt börja med ett litet målarprojekt.....med tekniken massa roliga färger huller om buller och sen en enda färg över och sen skrapar man fram färgen under??? Ni vet som de flesta provat i skolan med oljekritor.
Just nu snurrar iden runt i min skalle, så vi får väl se, när det kör igång. den iden snurrar tillsammans med en hel del annat just nu. Men så är jag, alltid ngt på gång, men med ökad medvetenhet om att vila ibland.
För gör jag inte det så mår jag inte bra. Minns fortfarande fjolårets känsla den här tiden...så trött och håglös och ville bara komma bort. Har inte den idag, men har planer på att åka ner till sonen i Uppsala i slutet av februari eller i början av mars. Bara för att umgås och slappa.
Men nu skall jag i alla fall ge mig iväg till jobbet och ta emot varor. Ha en skön dag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela