myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Kära nån vad veckan gick fort.....

Publicerad 2015-01-23 07:29:32 i Allmänt,

Den här veckan sa swisch.....apropå swish som även är en form av betalningsform man kan göra via mobilen. Jag har laddat ner appen och fått koden så i helgen skall jag försöka på hela skiten att fungera. Jag säger skit för det är data och teknisk svårt för mig som bara blir totalt knasig av att fixa sådant där. Inget märkvärdigt alls för den som fattar, men för mig så är det områden i hjärnan som skall användas men som ekar tomt. Dessutom finns det noll intresse av att komma ihåg vad jag gjort och att lära mig. Ingen bra kombo alls......
 
Läste att Elkedjan nu släcker ner...så trist, men förståeligt. Kanske det blir en kristallkrona på rean då?????
Skulle gärna haft en i varje rum, men maken är svårövertalad för att ens ha en....vill ha en i köket.
 
Igår så var det en ganska trevlig dag, många vänner och bekanta som gratulerade till flytten och det värmde kolossalt. Sen var det en hel del kunder som var in och blev så glada att " vi skulle komma in till stan..." Det kändes skönt att höra för mig som en envis åsna hävdat att vi ligger för långt ifrån gågatan.
 
Efter jobbet så följde jag med sonen och besiktiga hans bil,,,,,ua blev det och han blev väldigt förvånad. Jag sa att det är inget ovanligt när jag charmat in mig hos testkillarna hahahaaahha. Jag kan vara oerhört charmig om jag vill och det brukar inte vara ngt problem att besiktiga bilar. Maken håller med om att bilbesiktingen är det sista stället på jorden där könssegeregering fortfarande gäller.
Efter besiktning for jag och fixade dammsugare och sen for vi vidare och köpte lite tavlor och hallmattor till sonens lägenhet. Det blev inga lampor denna gång, så det får vi leta vidare efter. Skall försöka fixa en shoppinglista till honom när han far ner till IKEA. Mycket trevligt kvällsgöra...hahahhhaa
Klockan hade blivit sen så vi beställde en familjepizza så vi även har lunchlådor. En pixxasort på varje halva om ni förstår hur jag menar. Men icke sa nicke de hade blandat ihop allt...vilket betydde att det var skinka på hela pizzan och jag bara vägrar äta pizzaskinka. Så efter en massa plockande och slabbande fick jag en hyfsad  bit och resten fick maken. Så då fick han en rejäl lunchlåda och kvällsnack i två dagar. Så ingen lunch idag har jag...får väl springa över till Nisses och köpa en macka och semlor. Har ett erbjudande om köp 2 betala för 1, så himlarns gott. 
 
Nu har jag lyssnat klart min spännande bok och börjat på bok 31 av Isfolket. Den var inte lika fängslande och spännade som den andra så jag somnade efter förtexten.....
Ja vad skall mer ske i min nära framtid? Imorgon jobbar vi och på söndag skall vi iväg och köpa ett helt gäng flyttkartonger och sortera all bokföring i samma kartong så det blir lättare att bära och förvara. Det blir kanske fyra lådor varje år,,,,nja kanske mer för flyttlådor är inte så himlarns stora och det måste sparas i sju år enligt arkivlagen. Sen så skall allt annat oxå packas om. har ju en hel del som skall slängas och ges bort inför flytten. Vi kommer ju inte längre ha pysselkvällar så allt mtrl för det skall ju sorteras och det är inte lite grejer....
Möbler skall skänkas bort och säljas och en del skall inköpas nytt. Förhoppningsvis så blir det enkelt att bara sätta ut det på FB under säljes/bortskänkes och vips så är det borta!!!!
Vi kommer att skänka en del till olika organisationer som har barn i sin verksamhet och det känns väldigt bra.
Ingen kommunal verksamhet har vi bestämt, utan ngn som mer är som en förening i det fördolda om ni fattar hur jag menar. Nu skall jag snart bege mig för jag har ett tidigt morgonmöte med kassaleverantören. Min nya kassa fungerar inte till belåtenhet så det blir en bättre modell. Alla moderna kassor är ju data nu för tiden och vi upplever att den står och hackar. Det är inte okey....så gör om gör bättre.
Ha en fin fredag och mumsa på ngt trevligt till eftermiddagsfikat, en bulle eller ett äpple eller varför inte lite nötter. Det är ett gott och bra eftermiddagssnacks har jag märkt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela