myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Skidor...hela dagen

Publicerad 2015-01-11 10:41:07 i Allmänt,

Skall tydligen vara mycket skidåkning idag, men vi känner bägge två att vi bara måste få träffa småpojkarna idag. Så maken skall kolla när det är paus i skidorna och sen får vi hoppas att den lilla familjjen har möjlighet för ett besök.
Vi jobbade igår och det var ganska lugnt och jag hann flytta lite hyllor hit och dit. Nu är det bara lite grann kvar sedan är vi klar och jag tror att det blir bra.
Gårdagsmiddagen stod maken för och det blev sanslöst gott med potatisterriner och oxfile, ljuvligt gott. Enda molnet på min himmel var att 1: vi är inte på samma våglängd när det gäller tv.program. 2: Det var bara skit på tv igen....
Repriser,repriser repriser på filmer som maken kan se hur många gånger som helst. Jag läste bloggar i 1 1/2 timme och gjorde lite budget och sedan gick jag och la mig.
Hade gärna sett på massa dokumentärer och sådant jox, men maken tycker det är tristare än repriser. Vi har ju en tv i sovrummet men jag tycker inte om att ligga där och se på tv, så jag får liksom skylla mig själv. Sover hellre än ser ngn mumiefilm eller ngn annan skitserie. Sur?  ...ja  bitter?...ja lite
Därför började morgonen tidigt för min del och jag har sorterat och börjat tömma och sortera fjolårets papper och skapa nytt räkenskapsår. Pärmar skall fixas och nya register. Men just nu är jg hungrig som en varg så jag måste ta lite tidig lunch.
Jo förresten jag pysslade lite igår oxå och hade tänkt göra en personlig lampskärm till butikens skyltfönster. Nu fattas det bara lite dekorband och jag tror att det blir fint. Har en del annat pyssel för mig oxå men först skall jag äta och dona och fixa lite till.
Verkar som om det blir en lugn dag här hemma vilket känns väldigt bra. En liten tur till lillica blir det antar jag men annars känns det som om man inte vill ut i blåsten i onödan.
Vi höres väl av lite senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela