myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag / Söndag

Publicerad 2015-01-06 08:48:01 i Allmänt,

Inventeringen gick super duper bra och vi var klar tidigare än någonsin. Oftast har jag och maken suttit hemma till elva på kvällen och färdigställt rökningen. Nu gick det i en shwung....mycket tack vare att så många från My:s förening kunde komma och de var väldigt effektiva. Helt plötsligt så fick vi en frikväll ??? maken bestämde sig för att vara vaken länge och se på tv....hans sista kväll i frihet innan jobbet startar. Ikväll räknas ju inte då man bör lägga sig i tid för att orka med morgondagen. Men jag var så rastlös att jag inte kunde göra något vettigt alls och till slut så gick jag och la mig.
 
Har så mycket att fundera på...skall vi fortsätta och expandera eller stänga och söka nytt jobb. Vad vill jag? Är det värt? Kan jag överhuvudtaget jobba för någon annan längre? Låter kanske inte klokt med tanke på hur mycket slit det är med att vara egen. Nu när jag kan luta mig tiillbaka och vara lite ledig....så är jag i tankarna på att börja om igen!!! det innebär ytterlligare slit i några år, med mycket jobb.
 
Men å andra sidan så trivs jag med mycket jobb och jag kan mitt jobb väldigt bra och trivs med kunderna och produkterna. Men samtidigt så är jag medveten om att jag är inte i lika god form som förr hahahah. Att jobba sju dagar i vecka plus bokföring.....???? Nja det lockar ju inte speciellt mycket. Men det känns ändå bättre än att gå till ett jobb där jag inte får bestämma...hahhaa. Å andra sidan så är jag så infernaliskt less på att ta beslut. Det skulle vara spännande att prova.....hmmm men prova...med så mycket pengar.....jamen varför inte...jo därför att....Precis så går tankarna runt i min skalle....inte så konstigt att jag känner mig rastlös.
 
Idag så har jag planer att fara ner till butiken och städa och plocka bort lite grann och flytta lite grejs. Eller rättare sagt flytta runt massor hahhhaa. Vill ändra flödet i butiken och utöka barnsidan. Vi får in mycket nya produkter som inte får plats där liknande har varit. Så vi måste tillskapa plats och minska annat. Har en tjej på jobbet som fixar och gör fint i hyllorna och vi kan bara styra runt och göra grovjobb. Mycket praktiskt.
Sen skall jag fara och se på ett nytt duschdraperi....och lite annat småjox.Skulle vilja ha lite nya växter, till köket. Mina fina blommor där fick ju ngn konstig sjukdom, så de fick åka i sophinken. Gardiner skulle oxå vara roligt att köpa....jag är hopplös på gardiner. Köper ständigt nya och använder dem sällan två gånger. Tycker det är snyggt med tunga gardiner typ sammet. Men är inte riktigt säker på om det passar hos oss.....vill ju ha in ljus. Ja vi får väl se...hur det blir. Måste få tag i bubbelbad oxå...gärna för vuxna. Inte så lätt att hitta, speciellt bubblor som inte bara försvinner efter ett tag. Hmmm det kanske heter skumbad? Nåja vi får väl se vad som ligger i påsarna när jag kommer hem. Maken stannar nog hemma...tror det skulle var ngt med skidor idag på tv.
Det här fönstret såg väl fint ut???
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela