myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tolftejanuaritjugohundrafemton

Publicerad 2015-01-12 07:09:05 i Allmänt,

Ja då var det måndag och idag så blir det lite annorlunda för min del, tror och hoppas jag. Tanken är jobb fram till lunch, lunch intages med en arbetskamrat på ngt trevligt ställe. Sen är tanken att det blir en liten urflykt ner till övik, av alla ställen. Övik är en stad man ofta kör förbi, men vi har faktiskt bott på hotell och vistats där en helg. Min spaning då var att övik är en "sportig" stad. Alla man såg var sportklädda/vinterklädda. Dunjackor och termobyxor överallt, inte en enda jacka ell.er kappa såg jag den gången. 
 
Men läget just nu är följande att maken har migrän, så i värsta fall får jag åka själv,,,,inte lika roligt utan honom.
Dagen igår gick så himlarns fort och mycket hade jag att stå i med mina papper och pärmar att jag gick faktiskt och sov en timme. När jag vaknade frös jag som en besatt i en timme, inte roligt alls.
Det tråkigaste av allt att vårt efterlängtade besök hos prinsarna inte blev av. Så nu är längtan ännu större, kanske redan i afton???
 
Var en snabbis på lillica och handlade köttfärs till hamburgare och rackarns vad kallt det var. Inte var det så mycket på gradkäppen,men det blåste vilket fick det att svida ordentligt i skinnet. Jag var tämligen nyduschad och kanske fuktig, så det spädde väl på känslan av att alla som kommer på iden att korsa nordpolen är helt fläng i huvudet.
Nåja där på ica köpte jag även en tidningsbok???? (som en tjock tidning) Astro- ditt år för 2015, månad för månad....
Tycker sånt är lite roligt, förutom den lilla detaljen som oftast står om makens och mina stjärntecken. Vi har inget gemensamt och kontentan är att spring om ni ser varandra.....för det kommer aldrig att gå...
Det går visst helt utan kamp...nja lite kämpar vi nog, med att förstå varandra. Men inte mer än någon annan skulle jag tro. Vi ser på många ting och saker på olika sätt, men det berikar mig mer än hindrar i slutändan. Visst kan vi båda bli fullständigt galna på hur vi båda är, men tillsammans är vi fantastiska... hahaahaha
 
Har även insett att jag inte har några långkalsonger??!!!! vilket hade varit skönt att ha idag. Kastade alla då de var håliga och slitna och jag har haft dem ändå trots att de varit trasiga. Så jag kastade dem för att tvingas köpa nya. Har jag gjort det?.... nej. Långkallsingar är ngt jag lägger minst pengar på,  vilket är ganska korkat då de är helt underbara att ha när det är kallt. Men oxå att drälla runt i uppe i stugan.
Hade en gång ett par gröna tjocka bedrövligt fula gröna fleecekallingar typ tjock hellyhansen. Med hängrumpa ner på låren och fantastiskt varma men var avsedda för skogsarbete eller skoter osv. Åh så varma och sköna och jag minns att det var plågsamt att ta av för man frös så ini bängen. Det är samma sak med handledsvärmare, tycker jag. Otroligt skönt att ha men när man tar av sig dem så känner man sig kall och oskyddad. Kanske så Maria Montazami känner sig utan sitt läppstift????.....exposed?
Äsch nu biter jag ihop och tar tag idagen utan långkallsingar
Skulle vilja ha ett par sådana här och en mössa.......ja ni tror väl att det är 36 grader ute. men det är bara 10. Men det blåser och jag avskyr blåst som far rätt igenom och får mig att krympa i själen. Jag kommer aldrig någonsin förstå mig på vintersport....som jag förknippar med kallt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela