myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Vaaaa ....äre freda???

Publicerad 2015-01-30 07:23:11 i Allmänt,

Jamen se på tusan, almanackan säger fredag och det innebär.....trumvirvel......Fredagsmys :):)
Maken har nog längtat efter detta veckoslut då han utbrast innan han for.....äntligen fredagsmorgon och ledig helg.
Han har jobbat hårt denna vecka så han förtjänare nog sovmorgon som en tonåring i morgon.
Ja mina planer för igår sprack!!! för det blev att snabbt svida om och fara och jobba. Orsaken var vabb i personalen och då är det bara att ställa in alla planer. Så det blir att köra nu i helgen istället, med det som inte gjordes igår.
Har redan en fullbokad helg till makens förtrytelse. Har lovat att måla fönster hos sonen och städa hos mamma och handla på Maxi åt henne.Min plan är att försöka i möjligaste mån, ha en fri söndag till mitt eget hopp och lek.
 
Gårdagen var annars bara bra men blev kusligt sen och klockan var nog tolv innan jag kom isäng.
Efter middagen så for vi och gratulerade sonens flickvän och sedan hem och lillan badade och busade och lekte och kvällsfikade. Hon har ett väldigt roligt förhållande till maken. Hon älskar att busa och leka med honom och sitter i hans knä som ett ljus när han läser och efter badet inrullad i handduk och filt. Samtidigt som hon är "rädd" och förskräckt för honom på ngt knasigt vis. Hon har redan lärt sig att hittar hon ngt som är sönder så går hon direkt till honom och vill att han skall laga.
Ja hon är för härlig. En annan kul filur är lilla Liam som påstår sig kunna Milous språk.....han förstår allt hon säger och hon kan säga hans namn men viskar det bara åt honom......Han är så påhittig den ungen och en fröjd att tala med. Lille Viggo upplever jag är i en tid i livet som är besvärlig. Han är ju stor kille nu, men samtidigt ett litet barn.
Han är lite häftig i bland och lite rebellisk men när det går fel så är han  så känslig och det syns så väl i hans små kloka ögon. Inte så lätt att vara tuff och lite uppkäftig när man är en go och tänkande liten kille. Ja alla går vi genom olika stadier och utveckling i livet och det är lätt för oss som gått den vägen och säga att det är en fas osv. Är själv 51 och är fortfarande inte säker på många saker och känslor osv. Hur skall det inte då vara och vara liten och inte ha erfarenheten. Tror att man som mor och farförälder blir lite mer småfjompig och bara vill att barnen skall ha en stenfri väg att gå.
Nu känner jag att jag skulle bara vilja fara och krama om min stora fina lilla pojke och berätta för honom hur himlarns fin kille han är. Jisses så fjompig, barnbarn gör en......
 
Nåja var var vi i gårdagen? jo vid nio kom äldsta sonen hem för att duscha ( han bor ju på butiken och där finns ingen dusch) idag på morgon skulle han iväg till fjällen och köra skoter och det skall en av de andra sönerna oxå fast till olika platser denna gång.
Efter det så satt vi och gick igenom allt som skall inhandlas på IKEA. Så kul...hihihi och nu vill han att jag skall göra en lista i varje rum på vad som skall inhandlas....tjoho jag som har svart bälte i shopping... here i come....
Så nästa vecka skall vi träffas och gå igenom rum för rum.
Nu skall jag dock måla lite mer på min tavla innan jobbet så jag kan fortsätta i afton. Ha det så bra....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela